מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי וצרחות כל בוקר.אלינור נעים04/08/2013
בני הבכור בין שנתיים וחצי קם כל בוקר עם בכי וצרחות. אני מעירה אותו לגן בסביבות 7-7.5 בבוקר והוא תמיד קם בבכי שהוא רוצה חושך ולא רוצה לקום (גם שהוא קם לבד בבוקר). מדובר בבכי היסטרי של חצי שעה עד שעה והוא לא מוכן להתארגן לגן ותמיד אנחנו צריכים לשכנע אותו. אנחנו מנסים הכל: להכיל את הבכי, להיות תוקפניים, סבלניים, להעניש (אין שוקו), מנסים להצחיק אותו, להבין למה הוא בוכה ושום דבר לא עוזר וכל בוקר הוא קם בצרחות ובכי. גם שהוא ישן צהריים בבית בסופי שבוע הוא קם בלי מצב רוח (בגן הוא קם בסדר). חשוב לי לציין שנולד לנו תינוק לפני חודשיים. אני לא בטוחה שיש קשר בין הדברים כי הוא מקבל הרבה מאוד תשומת לב ואהבה וגם שהתינוק ער בבוקר או ישן הוא מתנהג כך. אני ובעלי מרגישים קצת חסרי אונים ולא בטוחים כבר מה לעשות. אני לא זוכרת מתי הבן שלי קם בבוקר עם חיוך על הפנים....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי וצרחות כל בוקר. - תגובה
סמדר ריינר04/08/2013שלום לך,
חשוב מאוד שתהיו עקביים בתגובה שלכם לבכי ולא תשנו אותה כל פעם. זה לא נורא אם הוא בוכה, אני מבינה שה לא נעים, אבל מאוד חשוב שהו איקבל את המסר שאתם לא יכולים לעמוד בבכי שלו ושנורא חשוב לכם שהוא יהיה מרוצה. זה מסר שמחליש אתכם כהורים, מחליש את הסמכות ההורית שלכם מולו, ומגביר את החרדה שלו ואת ההתנהגות הזו וחוזר חלילה. חשוב שתהיו תקיפים, ברורים, זה לא משנה אם הוא בוכה, אבל גם אם הוא לא מרוצה, הוא צריך לקום. לא הייתי מענישה אותו, אלא פשוט מעבירה מסר ברור שכולם הולכים מהבית בבוקר וגם הוא. אם את נשארת עם התינוק בבית, זו יכולה להיות הסיבה שבגללה הוא גם רוצה להישאר או לפחות חלק ממנה, חשוב שיובהר לו שזו לא אופציה, אבל עם זאת, אחת לכמה זמן אחר הצהריים כדאי לפנות לו זמן איכות לבד עם אימא בלי האח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)