ילדי מכה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • ילדי מכה בגן
    סילבי
    04/08/2013

    שלום,
    אשמח לעזרה... ילדי בן שלוש בגן פרטי, אוטוטו עובר לגן עירייה.. לאחרונה התחיל להציק/ להרביץ לילדי הגן , גם בלי סיבה שנראית לעין. הגננת והמטפלות מדברות איתו ומסבירות לו , הוא מאד פיקח ומבין שזו התנהגות לא מקובלת. אני גם מדברת איתו בבית על כך, למשל הבטחתי לו שנלך לים אחרי הגן , אך זה היה מותנה בהתנהגות טובה בגן , וכשהוא התנהג לא יפה , אמרתי לו שלא נלך לים וכך היה. הוא מאד מקבל זאת ,יודע שלא התנהג יפה.. אני לא יודעת מה לעשות... זה כבר נמשך הרבה זמן, חשוב לציין שהוא בן יחיד ובבית מדברים בנועם ורוגע ובטח שלא מכים.
    ועוד פרט שאולי חשוב, בכיתה בה הוא נמצא הוא הכי גדול , כשלוקחים אותו לכתה של הבוגרים יותר שם הוא מתנהג יפה ולא מרביץ.
    אשמח לעזרה בדחיפות אני ממש אובדת עצות..

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדי מכה בגן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ילדי מכה בגן - תגובה

    סמדר ריינר
    05/08/2013

    שלום סילבי,
    כאשר יש שינוי חד בהתנהגות של ילד, חשוב לברר ממה הוא נובע. אם עד עכישו הוא לא הרביץ ולאחרונה התחיל לעשות זאת, יכול להיות שהדבר מצביע על מצוקה כלשהי שכדאי לברר אותה. אפשר לנסות לעשות זאת בדרכים עקיפות, כמו למשל על ידי ציור או סיפור משותף, על ילד שקשה לו, והוא כועס או פוחד.
    שנית כדאי ללמד את בנך דרכים חליפיות לביטוי התוקפנות שלו, למשל כשמשהו מרגיז אותו, לבטא זאת במילים, לתאר מה קרה, אפשר להרביץ לשק איגרוף קטן או לכרית, וכו'.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו