לא יודעת לשים את האצבע על הבעיה-

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת לשים את האצבע על הבעיה-
    אורלי
    05/08/2013

שלום רב
    בני בן 14.5 (תאום לאחות יפה וחברותית ואח קטן בן 10.5 )הוא מאד ביישן, עדין מופנם,לא מתחבר מהר לחברים וגם כשכן הוא לא מזמין אותם לבית ולא הולך אליהם, יש לו ביטחון עצמי מאד נמוך אולי בגלל שהוא מאד רזה וחלש פיזית, הוא כל היום מעדיף לשחק במחשב, על אופניים אני צריכה להכריח אותו לצאת, הוא יותר מתחבר לילדים קטנים ממנו ואולי שם מרגיש טיפה טוב יותר, הוא יודע שהוא חכם, יש לו בעיה של ויסות חושי, אתמול למשל היינו בימית 2000 והוא לא רצה לחכות לתור לעלות על מתקנים, רוב הזמן ישב "יבש" ותמיד לחוץ לחזור הביתה "לממלכה שלו" כשהיה קטן עשיתי לו אבחונים למינהם אני זוכרת בעיה של ויסות חושי - ורגישות .מה עליי לעשות עם הילד? מה הלקות שלו? כולם שמים לב מיד שהוא רגיש ועדין - אגב הוא גם לא ממש מיישיר מבט לאנשים, וזה מגיל קטן.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת לשים את האצבע על הבעיה- - תגובה

סמדר ריינר
    06/08/2013

שלום אורלי,
    לא ניתן לערוך לו אבחון דרך האינטנרט ולדעת מה הלקות שלו. וגם לא הייתי מגדירה את זה בהכרח כלקות, כי ללקות יש קונוטציה של משהו מולד, מום כלשהו, ולא בטוח שזו הבעיה, ייתכן מדובר בקושי רגשי, שקשור בחרדות ובביטחון עצמי נמוך, ובטיפול פסיכולוגי מתאים ניתן בהחלט לעזור לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו