מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת לשים את האצבע על הבעיה-אורלי05/08/2013
שלום רב
בני בן 14.5 (תאום לאחות יפה וחברותית ואח קטן בן 10.5 )הוא מאד ביישן, עדין מופנם,לא מתחבר מהר לחברים וגם כשכן הוא לא מזמין אותם לבית ולא הולך אליהם, יש לו ביטחון עצמי מאד נמוך אולי בגלל שהוא מאד רזה וחלש פיזית, הוא כל היום מעדיף לשחק במחשב, על אופניים אני צריכה להכריח אותו לצאת, הוא יותר מתחבר לילדים קטנים ממנו ואולי שם מרגיש טיפה טוב יותר, הוא יודע שהוא חכם, יש לו בעיה של ויסות חושי, אתמול למשל היינו בימית 2000 והוא לא רצה לחכות לתור לעלות על מתקנים, רוב הזמן ישב "יבש" ותמיד לחוץ לחזור הביתה "לממלכה שלו" כשהיה קטן עשיתי לו אבחונים למינהם אני זוכרת בעיה של ויסות חושי - ורגישות .מה עליי לעשות עם הילד? מה הלקות שלו? כולם שמים לב מיד שהוא רגיש ועדין - אגב הוא גם לא ממש מיישיר מבט לאנשים, וזה מגיל קטן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת לשים את האצבע על הבעיה- - תגובה
סמדר ריינר06/08/2013שלום אורלי,
לא ניתן לערוך לו אבחון דרך האינטנרט ולדעת מה הלקות שלו. וגם לא הייתי מגדירה את זה בהכרח כלקות, כי ללקות יש קונוטציה של משהו מולד, מום כלשהו, ולא בטוח שזו הבעיה, ייתכן מדובר בקושי רגשי, שקשור בחרדות ובביטחון עצמי נמוך, ובטיפול פסיכולוגי מתאים ניתן בהחלט לעזור לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)