מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 3 וחצי רכושנית מאוד לאחרונהאתי10/08/2013
שלום,
יש לי ילדה בת 3 וחצי ותינוקת בת 10 חודשים ...
בתקופה האחרונה אני שמה לב שההתנהגות שלה השתנתה מקצה לקצה
בוכה מכל דבר קטן אבל בכי היסטרי שנמשך המון זמן נוטה לשינויים במצב הרוח לא ניתן לצפות את ההתנהגות שלה כל פעם כועסת על מישהו אחר בבית "מנדה עפ מצב רוחה"
נוטה להתפרצויות זעם...... ובנוסף נעשתה מאוד רכושנית לדברים שלה זה בא לידי ביטוי כשבאים חברים אלינו הביתה היא לא מוכנה לשתף אם הולכים לים ונוגעים לה בטעות במשהו היא נכנסת להיסטריה של בכי וכו וכו השאלה מה אומרים לילדה בת 3 וחצי שכבר מבינה ויודעת את המשמעות של לחלוק דברים ונמצאת בגן מגיל חצי שנה
להתייחס לזה להתעלם מזה?? מה עושים??? וגם מה עושים עם בכי ללא סיבה ????
ובכלל שינויים במצבי רוח???? אני ובעלי ממש נואשים כבר ולא יודעים כיצד ליישר קו בנושא
אני יודעת שלאחרונה הקנאה התעצמה כלפי הקטנה כי כולם יותר מתלהבים ממנה מן הסתם כצפוי ......... חייבים עזרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 3 וחצי רכושנית מאוד לאחרונה - תגובה
סמדר ריינר11/08/2013שלום אתי,
הבת שלך לא רכושנית, היא נמצאת בחרדה. מה הסיבה לחרדה אני לא יודעת. נשמע שהיא נמצאת במצוקה וכדאי לפנות לאיש מקצוע, אולי תנסו לפנות למכון להתפתחות הילד לצורך הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)