בת 3 וחצי רכושנית מאוד לאחרונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3 וחצי רכושנית מאוד לאחרונה
    אתי
    10/08/2013

שלום,

יש לי ילדה בת 3 וחצי ותינוקת בת 10 חודשים ...
    בתקופה האחרונה אני שמה לב שההתנהגות שלה השתנתה מקצה לקצה
    בוכה מכל דבר קטן אבל בכי היסטרי שנמשך המון זמן נוטה לשינויים במצב הרוח לא ניתן לצפות את ההתנהגות שלה כל פעם כועסת על מישהו אחר בבית "מנדה עפ מצב רוחה"
    נוטה להתפרצויות זעם...... ובנוסף נעשתה מאוד רכושנית לדברים שלה זה בא לידי ביטוי כשבאים חברים אלינו הביתה היא לא מוכנה לשתף אם הולכים לים ונוגעים לה בטעות במשהו היא נכנסת להיסטריה של בכי וכו וכו השאלה מה אומרים לילדה בת 3 וחצי שכבר מבינה ויודעת את המשמעות של לחלוק דברים ונמצאת בגן מגיל חצי שנה
    להתייחס לזה להתעלם מזה?? מה עושים??? וגם מה עושים עם בכי ללא סיבה ????
    ובכלל שינויים במצבי רוח???? אני ובעלי ממש נואשים כבר ולא יודעים כיצד ליישר קו בנושא
    אני יודעת שלאחרונה הקנאה התעצמה כלפי הקטנה כי כולם יותר מתלהבים ממנה מן הסתם כצפוי ......... חייבים עזרה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 וחצי רכושנית מאוד לאחרונה - תגובה

סמדר ריינר
    11/08/2013

שלום אתי,
    הבת שלך לא רכושנית, היא נמצאת בחרדה. מה הסיבה לחרדה אני לא יודעת. נשמע שהיא נמצאת במצוקה וכדאי לפנות לאיש מקצוע, אולי תנסו לפנות למכון להתפתחות הילד לצורך הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו