מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אוניםטלי10/08/2013
שלום,
אני אם חד הורית לילדה בת 3. התגרשנו לפני כשנתיים ואביה ואני ביחסים טובים. בחודשיים האחרונים בכל פעם שהיא רואה אותי (כשאני באה לאסוף אותה מהגן/ מאבא שלה/ מההורים שלי) היא צועקת ובוכה: " אני לא רוצה אותה, אני לא אוהבת אותה". אין טעם לציין את תחושותיי כאם שמנסה ככל יכולתי להעניק לה את המרב. בשנה האחרונה אני יוצאת עם בחור מקסים שאוהב אותה כבת וגם לו היא אומרת: " אני לא אוהבת אותך". היא כל הזמן רוצה את אבא שלה ואינה רוצה לראות אותי גם אחר יומיים שלא רואה אותי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אונים - תגובה
סמדר ריינר11/08/2013שלום טלי,
ההתנהגות של בתך הי אהתנהגות אופיינית לשלב האדיפלי, שבו הבת מדמיינת שהיא בעצם בת הזוג של האב, ותופשת את האם כמתחרה שלה. ההתהנגות הזו מועצמת במקרה של בתך כיוון שאתם גרושים וזה נותן לפנטזיה שלה סוג של גיבוי חלקי מהמציאות, היא רואה את אבא בלעדייך ובאמת באופן לא מודע מדמיינת שהצליחה להתחרות בך. חשוב שלא תקחי את זה קשה ואישית, אלא תמשיכי להתנהג בענייניות, לא הייתי מתרגשת מהצעקות והבכי שלה, חשוב שתמשיכי להאמין בעצמך כאם ולהיות סמכותית וברורה איתה, סביר להניח שזה יעבור לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי11/08/2013תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור.
סמדר ריינר12/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)