מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה מתמשכתלי12/08/2013
בני עוד כחודש בן 4 ואינו רוצה לעשות קקי בשירותים
הוא מבין שצריך רק שם לעשות אבל מתקשה בזאת ,יצאה לי לעיניין הפורום לגבי גמילה שענית ניסנו לשם לו חיתול או תחתון ולשם אותו מעל השירותים ולעשות ואינו מסכים לשבת אם זה בכלל וצוחק כך לא עושים קקי ומיד רצה להוריד וקם מהשירותים
גם שהוא יושב בשירותים יושב מספר דקות ואומר עשיתי
ולפני מספר ימים ניסינו לעשות משהו אחר אמרתי לו שאם יעשה קקי רק בשירותים יקבל ממתקים בו נגיד שישב מספר דקות הוא לא ממש אמר לי איתי צריכה לעקוב אחריך ואז שישב עשה (חתיכה ממש קטנה בתוך הטוסיק)אחרי הוא קבל סוכריה זה נמשך כ4 ימים ויום 5 בבוקר עשה קקי בתחתונים
רציתי לצין שלפני כחודשים הורדנו לו את חיתול הלילה (שבו לפני חן היה עושה את הקקי ניסנו להחזיר מסרב
האם לנסות להמשיך את השיטה השירותים או הממתקים?
האם נכון לשם לו חיתול בלילה לגילו?
משהו נוסך הוא אינו עושה קקי בכלל בגן מתאפק עד לבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מתמשכת - תגובה
סמדר ריינר13/08/2013שלום לי,
נראה לי שחשוב שתורידו לחץ מהעניין ותניחו לזה לתקופה. חכו שהוא יירגע ושזה יבוא ממנו. אפשר בהחלט לשים לו חיתול בלילה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מתמשכת
לי13/08/2013לאורך איזה תקופה למשוך (הכוונה אם זה לא יבוא ממנו)
האם למשך התקופה שבה לא נלחץ ממש לעשות האם בסדר יום שלו לשבת עדין בשירותים או לשאול אותו אם יש לו קקי
שאלה אחרונה ואם הוא יעשה קקי בתחתונים פשוט להחליף לא הסביר
להזכירך בני עוד כחודש בן 4
אם צריך ללכת לבדיקת רופא כל שהוא?
מודה לך מאוד על תשובך למהירה ועל העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מתמשכת - תגובה
סמדר ריינר14/08/2013שלום לי,
המצב שאת מתארת הוא שהילד לא רוצה, לא שהילד לא יכול, במקרה כזה, למיטב הבנתי זה לא עניין לרופא, אלא אם כן את רוצה לבדוק ליתר ביטחון שאין גם בעיה פיזיולוגית.
יש ילדים רבים בגילו שעדיין לא נגמלו.
אני מציעה תשניחו לו למךש חודשיים לפחות, ואכן מיותר להסביר אם הוא יעשה קקי בתחתונים, הרי הבעיה היא לא בעיה של הבנה, אלא בעיה של רצון, למה בדיוק רלוונטי ההסבר?
במידה ואחרי חודשיים לא תראו כל שינוי במצב, כדאי לשקול פניה לייעוץ פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)