מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהיאיר25/03/2008
שלום
יש לנו ילד בן 10 תלמיד מצוין (לא שזה מה שהכי חשוב לנו) אבל:
הוא ילד שלא מרוצה ,מקטר על כל דבר שמוטל עליו,שונא בית ספר,חייב להראות בכל מצב כשהוא לא מרוצה ע"י הורדת הראש והליכה איטית (מין ריטואל התנהגותי קבוע)
ניסינו ע"י הערות "מה הפרצוף הזה ?" או כל מיני שלא צלחו ,כל יום הוא חייב להגיד לנו אם היה לו יום כיף או לא ולי האבא זה נמאס שהילד מנגן לי על המצפון כמה טוב לו או לא ,אני מרגיש שלפעמים בא לי לא להגיב אליו עד שיפסיק את ה"תעללות" הזו !!!!!!
רשמנו אותו לחוג חשבנו שישתפר משהו אבל שום שינוי .
האם ישנם טיפים שנוכל להשתמש ?
האם יכול להיות שהילד צריך טיפול מקצועי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרוצה
שרון באומל25/03/2008שלום לך.
אני מאמינה שבהתנהגותו בנכם מנסה לספר משהו, אותו הוא לא יכול להביע במילים. הייתי מציעה לומר, בשעת רוגע ומנוחה משהו בנוסח: "שמנו לב שאתה הרבה פעמים לא מרוצה מכל מיני דברים. אנחנו מאמינים לך ורוצים לעזור לך. אתה רוצה לספר לנו מה קורה?". אם קשה לו לדבר, אולי כדאי לשקול פנייה לאיש מקצוע שינסה לברר עם הילד מה קורה לו.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)