ילדה שמנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שמנה
    גל
    12/08/2013

אחרי פעמים רבות שביתי בת 9 סופגת העלבות התעללויות לגבי המראה שלה מילדים שמכירה ואפילו שלא מכירה. היום פעם ראשונה שהתפרצתי.תמיד מנסה לשמור על איפוק וללבן בעיות וללמד אותה להתעלם.
    היום אחיינית שלי והיא הלכו לבריכה. אחיינית שלי התקשרה אליי ואמרה ש 4 ילדות בכיתה ו) היא לא מכירה אותן) קוראות לביתי שמנה ועוד כינוי גנאי מבלי שעשתה להם כלום ובנוסף שפכו עליה כוס מים.היא אומרת לי שהם לא עוזבות אותה למרות שביתי מתרחקת מהן.עזבתי את העבודה והרגשתי שאני כבר לא יכולה להכיל את הסבל שביתי עוברת. הגעתי לשם וראיתי רק אחת מהן וצעקתי עליה.בדיוק אבא שלה בא והתחלנו לצעוק אחת על השני.והטחתי בו שהוא לא יודע לחנך את הבת שלו בגלל זה היא מציקה לילדים בלי סיבה.הייתה התקהלות. ביתי נלחצה וניסתה להגן על הילדים כי פחדה שאמשיך לצעוק עליה.אנני יודעת מה עשיתי בדיוק? האם פגעתי בביתי?האם. זה טוב. שהגנתי עליה( כי איזה סיכוי יש לה מולם)
    כמה שניסיתי לא להגיע למצב הזה.פשוט אני מרגישה שכבר לא יכולה לסבול את התחושה שביתי פגועה
    אני מרגישה שאני נמנעת ללכת איתה לכל מיני מקומות כי אני לא יכולה לראות את ההתעלמות.האכזריות.הזלזול של הילדים ששופטים אותה לפי המראה שלה
    כמה כמה אכזריות יש בהם.הם גורמים לה צלקות שאני לעולם לא אוכל לרפא.
    אני כותבת לך והדמעות זולגות.מה אני יכולה עוד לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שמנה - תגובה

סמדר ריינר
    13/08/2013

שלום גל,
    אני מבינה שנורא כואב לך. אני חושבת שאת מבינה בעצמך שלא הועלת לה כשהתפרצת, אבל אין טעם כרגע לחפור בזה ולהכנס לרגשות אשם, אלא רק להמנע מזה בעתיד.
    חשוב לחזק את בתך, לעזור לה לחזק ולהבליט את התכונות החזקות שלה, ואם ניתן, חשוב מאוד לעזור לה לטפל בבעיית ההשמנה שלה. זה ישפר מאוד הדימוי העצמי שלה, וגם יותר בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    13/08/2013

מה ההשלכות של התפרצות של הורה על הילד?מדוע יש אנשים שחושבים שהתנהגות זאת נותנת " גב" לילד?מה ילד יכול לחשוב על ההורה או בכלל על הסיטואציה? חשוב לי להבין זאת כדי להימנע ממקרים כאלה בעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    14/08/2013

שלום גל,
    זה חשוב מאוד לתת גב לילד, אבל לא בצורה של אובדן שליטה. אם היית מדברת עם ההורה או הילדה בשקט, בצורה רגועה, זה היה אחרת לגמרי. מה שהילדה שלך חוותה זה אותך כפגועה, חלשה, לא בשליטה, שהיא צריכה להרגיע אותך במקום שאת תרגיעי אותה. זה לא תפקידה כילדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.זאת באמת הייתה התחושה שלי

גל
    14/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו