מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי שלא נגמר....ליאת25/03/2008
שלום רב,
אני פונה אליכן בקשר לביתי בת ה - 6 אשר סובלת מבעיה רגשית. רקע קצר: בגיל שנתיים וחצי נולדו לה אחיות תאומות אשר בשנתיים האחרונות הקנאה כלפיהם מאוד בוטה מבחינתה, היא בוכה כמעט על כל דבר, היא לא מדברת עליהם בגן או בכלל, מתנהגת בתוקפנות ובכעס כל הזמן. בחצי השנה האחרונה מטופלת בשיטת "טיפול באומנות" אך אני מרגישה שהמצב רק מחמיר והטיפול לא עוזר לה. הייתי מעוניינת לקבל הכוונה האם לדעתכן צריך להפנות אותה לטיפול פסיכולוגי? אצל איזה סוג פסיכולוג? או האם משהו אחר כי ברור לי שהילדה צריכה עזרה שאני לא יכולה לתת לה.
אודה על תשובתכן.
בתודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה רגשית
שרון באומל25/03/2008שלום ליאת
אני מציעה לפנות למטפלת באומנות ולספר לה כיצד את מרגישה. לעיתים בטיפול רגשי, לפני שמגיעה הטבה, יש הרעה במצב וזה חלק מהטיפול. באופן כללי, אני חושבת שבגילה של ביתך טיפול רגשי צריך לכלול הדרכת הורים מסודרת, בה מוסבר פשר התנהגותה והתכנים העולים בעולמה הפנימי. אם חלק זה לא קיים בטיפול, הייתי מנסה לברר למה, או לבקש עזרה מקצועית אחרת/נוספת.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)