בכי שלא נגמר....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי שלא נגמר....
    ליאת
    25/03/2008

שלום רב,

אני פונה אליכן בקשר לביתי בת ה - 6 אשר סובלת מבעיה רגשית. רקע קצר: בגיל שנתיים וחצי נולדו לה אחיות תאומות אשר בשנתיים האחרונות הקנאה כלפיהם מאוד בוטה מבחינתה, היא בוכה כמעט על כל דבר, היא לא מדברת עליהם בגן או בכלל, מתנהגת בתוקפנות ובכעס כל הזמן. בחצי השנה האחרונה מטופלת בשיטת "טיפול באומנות" אך אני מרגישה שהמצב רק מחמיר והטיפול לא עוזר לה. הייתי מעוניינת לקבל הכוונה האם לדעתכן צריך להפנות אותה לטיפול פסיכולוגי? אצל איזה סוג פסיכולוג? או האם משהו אחר כי ברור לי שהילדה צריכה עזרה שאני לא יכולה לתת לה.

אודה על תשובתכן.

בתודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי שלא נגמר....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה רגשית

שרון באומל
    25/03/2008

שלום ליאת
    אני מציעה לפנות למטפלת באומנות ולספר לה כיצד את מרגישה. לעיתים בטיפול רגשי, לפני שמגיעה הטבה, יש הרעה במצב וזה חלק מהטיפול. באופן כללי, אני חושבת שבגילה של ביתך טיפול רגשי צריך לכלול הדרכת הורים מסודרת, בה מוסבר פשר התנהגותה והתכנים העולים בעולמה הפנימי. אם חלק זה לא קיים בטיפול, הייתי מנסה לברר למה, או לבקש עזרה מקצועית אחרת/נוספת.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו