תינוקת משועממת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת משועממת
    דנה נפתליהו
    15/08/2013

שלום,
    אני לא בטוחה כיצד לקרוא למה שעובר על בתי.... לא בטוחה שמשועממת היא המילה הנכונה.
    בתי בת שנה וחודשיים, הולכת מגיל שנה ואז גם החל הבלגאן הגדול.
    היא אינה מסוגלת לשבת בשקט לרגע, פשוט מחפשת מה לשבור, איך להרעיש וכמה שיותר לעשות בלגאן. פותחת ארונות מטפסת על כסאות ושולחנות וכו.....
    המצב הוא כזה שאני ובעלי אומרים לה בעיקר: "את זה אסור", "לא לגעת" והיא בעיקר שומעת מילות שלילה.
    כמובן שממשיכה בשלה ובכל הכוח.
    יש לציין שנולד לנו תינוק כשהייתה בת 11 חודשים.
    גם אם מדובר על תשומת לב יתרה, המצב ממש מתיש והילדה הפכה להיות פשוט בלתי נסבלת. לא משחקת יותר מחצי דקה באותו משחק, כל הזמן רצה ממקום למקום ושוברת או מרעישה. איך אפשר לעזור לה להיות מתונה סבלנית ובעיקר רגועה יותר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת משועממת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת משועממת - תגובה

סמדר ריינר
    16/08/2013

שלום דנה,
    חשוב שתנסו ליצור דרך להתפנות אליה, ולא להשאיר אותה לשחק לבד אלא לשחק היא איתה. היא עדיין קטנה וזוקוקה להמון תשומת לב, אני מניחה שכשהיא לבד עם עצמה היא לא ימצליחה להכיל את עצמה והיא "מתפרקת" באופן הזה וגם דורשת ממכם להיות יאתה ולהחזיק אותה. אם יש צורך ויש אפשרות הייתי לוקחת אפילו בייביסיטר שיפאשר לכם להתפנות אליה, או לחילופין שתשחק יאתה בזמן שאתם עם האח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו