מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרצות זאםיוליה17/08/2013
אני חד הורית וילדה שלי בת שנתיים, כבר כחצי שנה יש לה התפרצויות כעס, אם ילד בגן לא רוצה לשחק איתה היא מרביצה, אם אני אומרת משהו שהיא שאסור לה לעשות(כמו לקפוץ על ספה)היא מרביצה וצועקת אלי, נשכבת על ריצפה, אני בהתחלה ניסיתי להסביר לה שאני מבינה אותה והצעתי משהו אחר שניתן לעשות, אך במהלך חודש אחרון מצב עוד יותר החמיר, אני לפעמים כמה פעמים ביום מתמודדת עם התפרצויות שלה, היא מבקשת סליחה ואחרי חמש דקות עוד פעם יכולה להרים יד.
אם האב של הילדה אין כל כך קשר הוא לא משתף אותי במה שקורה אצלו בבית,
במיוחד אחרי ביקורים אצל אב ילדה חוזר עוד יותר עצבנית, שזה לפעמים מתסכל, כי היא נפגשת איתו פעמים באמצע שבוע וכל סוף שבוע שני היא כל סוף שבוע אצלו,
אני מקפידה על סדר יום אך כל יום יותר ויותר קשה, הסמך לקבל הכוונה אך לנהוג כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצות זאם - תגובה
סמדר ריינר18/08/2013שלום יוליה,
חשוב שתקבלי הכוונה כיצד להפעיל סמכות הורית. חשוב מאוד לא להסביר לה, את כבר מבינה אלא לדבר איתה בטון חד וברור מה את מרשה ומה לא, לא לנסות להרגיע אותה אם זה מעליב אותה והיא בוכה, אלא לתת לה לבכות, זה לא נורא, חשוב מאוד להיות עקבית, ולא לוותר לגבי דברים שהחלטת שהם חשובים לך. כאמור כדאי שתפני אולי דרך המכון להתפתחות הילד להדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)