טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קודם כל תודה על תשובתך המהירה ואני חייבת לציין גם מאוד מרגיעה. אמרת פשוט להתעלם מזה אפילו שאומרים לו שלא מדברים כך . הדבר ממשיך כל הזמן ויותר מזה . שאנו נתק'לים באיזה שכו או מכר שאני פוגשת אח שלו הקטן בן שנתיים וארבע למד ממנו והוא אומר לאנשים אתה קקי ואחיו הגדול מצטרף אליו וזה הדבר הקשה ביותר לי ולבעלי . ואנו מאוד מתביישים שזה קורה ליד אנשים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דליה, להפסיק להתבייש, מדובר בילד קטן, בגיל שעדיין מותר להגיד דברים כאלה. זה לא אומר כלום על החינוך שלכם. תנסו להניח לעניין, הוא באמת לא כל כך חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד