מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 10אמא20/08/2013
שלום
יש לי ילדה שהיא הבכורה במשפחה בת 10 עולה לכיתה ד (נשארה שנה בגן חובה)ואחות שעולה לכיתה א ובן קטן בן 3
ילדה שמחה אך אני יסביר עדיין ילדותית לגילה אוהבת עדיין לשחק בברביות מבחינה חברתית יש לה חברות אך לא מהכיתה . לפי מה שאני רואה גם הדיבור וגם ההתנהגות ילדותית לגילה . עם החברות מאד ותרנית ונשלטת לא יודעת לענות בקול סמכותי אלא מאד בכייני לא יודעת להתמודד למשל קבעה עם חברה וחברה אחרת באה ואמרה שהם משחקים בחוץ והם קבעו איתה אתמול והיא שכחה מזה לא תעמוד ותגיד שכחתי לא נורא אלא תתמודד בבכי ולא תדע מה להגיד .פוחדת שהם יכעסו אליה אף פעם לא תריב עם חברה . מאד תמימה . עם מדברים סתם לא תביע את דעתה ותתערב בשיחה מאד מובלת . אני כל הזמן מנסה להסביר לה שאפשר לדבר ולהסביר אך זה לא עוזר חוזר חלילה וחלילה .
אני רואה נערים ונערות ביחד ואני פוחדת שבעתיד לא יהיה לה כך חברים והחברים התרחקו כי בכל זאת ככול שגודלים בגיל אנחנו מתקשרים בדיבור וכל הזמן יוזמים שיחות . גם ליזום שיחות עם חברות לא יוזמת אלא עם אומרים לה אז כן תלך ותזמין אך לא מתקשרת . ניסנו כבר קבוצה של כישורים חברתיים אך זה לא עזר . כי כל זה היא כבר יודעת קודים חברתיים וכו' האם טיפול פסיכולוגי בנושא זה כן יכול לעזור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 10 - תגובה
סמדר ריינר21/08/2013שלום לך,
בודאי שטיפול יכול לעזור, ויכול להיות שיהיה צורך גם בהדרכת הורים בנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)