מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחות חדשהשלומי21/08/2013
שלום לכולם יש לנו ילדה בת 4 לפני שבוע נולדה אחות חדשה הילדה הגדולה חכמה נבונה וגם מפונקת קצת ..
עשינו איתו שיחות והיא חיכתה לאחות החדשה אבל יש לה מין התפרצויות של בכי שהיא מפחדת שלא נתייחס אלייה מזלנו שהיא יודעת להתבטא נכון ולהגיד מה מציק לה .
שאלה שלי היא כזו : אמא שלי גרה בטבריה ואני בדרום אחותי לקחה אותה ל 3 ימים ואת האמת אני לא רגוע אם זה מהלך נכון
שלא תחשוב שהינה באה תינוקת חדשה אז שלחנו אותה , או שאנחנו מעדיפים את בחדשה
כי בטלפון היא שאלה את אישתי
״ אמא את לבד או עם התינוקת .
אשמח לתשובה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה . זה חשוב לנו , תודה
שלומי21/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות חדשה - תגובה
סמדר ריינר22/08/2013שלום שלומי,
מענה בפורום ניתםן תוך 24 שעות, ולא תוך שעה.
שנית, אכן, הבת שלך חושבת ששלחתם אותה והיא מקנאה כי נשארתם עם התינוקת לבד, זה נכון, אבל זו לא סיבה לתת לזה לנהל אתכם. לכל הילדים זה מציק כשנולד אח חדש, ואכן באמת מתייחסים לאיםה פחות כנשולד אח חדש, אבל גם זה כיף, משמח ומרגש אותם והם אוהבים אותו.
יש מקום בחיים גם לתחושות שליליות וגם חיוביות, זה מצויין שהיא יודעת לבטא את התחושות האלה, אבל זה בסדר גמור ששלחתם אותה לקיץ לבלות במקום אחר, וגם שם אפשר ליהנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שלומי22/08/2013פעם ראשונה אני פה עכשיו אני יודע איך זה מתנהל ..
שוב תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות חדשה - תגובה
מענה בפורום ניתן תוך 24 שעות, ולא תוך שעה.
שנית, אכן, הבת שלך חושבת ששלחתם אותה והיא מקנאה כי נשארתם עם התינוקת לבד, זה נכון, אבל זו לא סיבה לתת לזה לנהל אתכם. לכל הילדים זה מציק כשנולד אח חדש, ואכן באמת מתייחסים לאיםה פחות כנשולד אח חדש, אבל גם זה כיף, משמח ומרגש אותם והם אוהבים אותו.
יש מקום בחיים גם לתחושות שליליות וגם חיוביות, זה מצויין שהיא יודעת לבטא את התחושות האלה, אבל זה בסדר גמור ששלחתם אותה לקיץ לבלות במקום אחר, וגם שם אפשר ליהנות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות חדשה - תגובה
מענה בפורום ניתן תוך 24 שעות, ולא תוך שעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)