טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בני בן שנתיים וחודש הוא ילד מאוד חכם ועדין מבחינה רגשית אבל מאוד אוהב ילדים וחום ואהבה בחודשים האחרונים בגן בו היה היו המון שינויים בצוות המטפלות , ועירבוב בין קבוצות גיל ואף המטפלת שאליה הכי נקשר עזבה חודש לפני תום שנת הלימודים מאז אני רואה התדרדרות בהתנהגות שלו ופחד לשחק עם ילדים ופחד ללכת לבד ולכל מקום הוא נמצד אלי ואל אביו ורוצה שנתן לו יד או לחילופין שנרים אותו וגם פחד מזרים עד כדי כך שהוא פורץ בבכי ורץ אלינו מבוהל לחלוטין ואם ילד מתקרב אליו הוא הודף אותו מתוך פחד והתגוננות שמא יקח לו איזה צעצוע או משהו יש לציין שאני מעבירה אותו לגן אחר בשנה הקרובה בגלל שבן היו המון בעיות והחששות אף מתגברות שמא שם הוא ילך לאיבוד לחלוטין אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה עושים במקרה שכזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילך, חשוב להרגיל ואתו לגן החדש בהדרגתיות, ולשהות איתו שם בהתחלה במידת הצורך וכן להכין אותו מילולית לשינוי, להראות לו את הגן קודם, לעושת הכרות עם הגננת וכו'. אם הקושי נמשך כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד