הסתגלות חדשה והקשר לקווי אישיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות חדשה והקשר לקווי אישיות
    אפי
    30/08/2013

שלום,
    ביתי בת שנתיים ושלושה חודשים ממשיכה את הגן משנה שעברה.
    הגננת לאורך כול התקופה, איננה נתפסת אמינה עליי, על אמהות נוספות ועל הצוות. הצוות הטיפולי התחלף ללא הרף.
    הסיבה היחידה שהובילה אותי להחלטה להשאיר אותה באותו גן, הינה ששנה הבאה היא צפויה לעלות לגן עירייה. רציתי למנוע ממנה מעבר נוסף, הסתגלות חדשה לגן, גננת וילדים חדשים.
    שנה שעברה לאחר פסח, חלה רגרסיה ביכולת שלה להיפרד ממני ומבעלי בבקרים וכן תגובה זו שסיגלה לה, ממשיכה גם השנה. ניסיתי לסגל טקס חדש אך טרם הוא הופנם.
    בנוסף, המטפלת היחידה שאני סומכת עליה, אישה מדהימה ומופלאה, נכנסת לניתוח עוד 3 ימים והיא לא חוזרת לעבוד שם.
    אתמול קרה מקרה שאינני יכולה לעבור עליו בשתיקה. אחד הילדים הצליח לחמוק מעייניהן וכמעט הגיע לכביש. מיותר לציין שהביטחון שלי התערער שבעתיים.
    ללא ספק התחושות שלי מועברות לילדה ואני עושה מאמצים למדר אותם אבל זה כנראה חזק ממני.
    ההתלבטות שלי האם יהיה נכון לילדה ורק לה לעבור לגן חדש? גן שנמצאות בו 2 חברות מאוד טובות שלה. (הן היו בגן שנה עברה ועזבו מסיבות דומות של חוסר אמון). הבנות נפגשות אחה״צ ואני בטוחה שיהיה לביתי טוב איתן. השאלה היא האם ההסתגלויות הרבות יקשו עליה עכשיו ובבגרותה? כי גם ככה הפרידה קצת קשה לה. אני חוששת ״שבגללי״ אני עשויה לפגוע לה בביטחון העצמי או שיהיו קשיים כאלה ואחרים...
    ביומיים האחרונים ישנה רגרסיה בהרטבות ( היא גמולה כבר 5 חודשים). אולי זה פרט אשר מצביע על איזשהו קושי.
    תודה רבה מראש על העזרה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות חדשה והקשר לקווי אישיות - תגובה

סמדר ריינר
    01/09/2013

שלום אפי,
    שאלה של בטיחות גוברת על כל סיכון פסיכולגי שהוא. אם חס וחלילה יקרה לה משהו בתאונה, זה כבר לא משנה איזה "קווי אישיות " יהיו לה.
    בלי קשר לזה , חשוב מאוד לבדוק ממה נבועת מצוקתה. אתם יוצאים מתוך הנחה שזה קשרו רק לגן, אבל זה לא כל כך בטוח. הייתי בודקת את הדברים יותר לעומק, ואם יש צורך אז במאצעות ייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אפי
    11/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו