מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנה ותשעה חודשים במעון חדש מפחדאמא יקרה31/08/2013
שלום רב,
בני בן שנה ו 9 חודשים נכנס בימים האחרונים למעון חדש. היומיים הראשונים עברו בסדר יחסית: הוא בכה כשנפרד מבעלי אך לאחר מכן נרגע. כשבאנו לאסוף אותו בסוף היום היה שמח ונאמר לנו שהוא בכה לסירוגין והיה יחסית בסדר. ביום השלישי, שגם היה יום קצר (שמונה עד שתיים עשרה) אני לקחתי אותו: הוא בכה מאוד בפרידה וכשאספתי אותו היה בוכה ומתנשף בכבדות ונאמר לי שהיה לו קשה ושהוא בכה המון. מאותו רגע הילד לא רצה שאני אעזוב אותו לרגע, ברמה של "להיתלות" עלי ולא לתת לי לזוז ממנו (לא רצה לרדת ממני) וכשניסיתי הדבר לווה בבכי היסטרי ללא הפסקה, כאשר הוא לא מפסיק לקרוא 'אמא' 'אמא' באובססיה עד שלאחר זמן מה שחרר אותי מיוזמתו ובאופן קיצוני חזר לעצמו עד שהגענו להשכבה לשינה ואז התסריט חזר (בכי היסטרי,קריאה נואשת לאמא כל זאת במיטתו). לאחר דקות ארוכות וקשות הרמתי אותו מהמיטה, החזקתי אותו והרגעתי אותו ואז החזרתי אותו. הוא המשיך לבכות באותה היסטריה אך נרדם לאחר מס' דקות מרוב עייפות. חשוב לי מאוד לציין שמדובר בילד עצמאי לחלוטין, שובה לב, פעיל ושובב שלא אוהב להיות על הידיים בכלל!!! הוא ילד חברותי וגם בעניין השינה לא עושה בעיות: נרדם עצמאית לאחר שהוא משחק עם עצמו במיטה, וגם אם לעיתים רחוקות הוא בוכה במיטה הוא נרגע לאחר מס' דקות לבד. היה לילה קשה וגם למחרת היה פחות או יותר אותו דבר. מיותר לציין כמה אני נואשת ומודאגת שכן מחר (יום ראשון) הוא הולך ליום מלא במעון. אינני בטוחה כיצד עלי לפעול. בעלי כל הזמן אומר לי תני לו לבכות עד שיירגע אך אני חוששת ומרגישה שהילד ממש מפחד שאעזוב אותו. אנא תשובתכם הדחופה!!!!
בברכת שנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה ותשעה חודשים במעון חדש מפחד - תגובה
סמדר ריינר01/09/2013שלום לך,
יכול להיות שמעון לא מתאים לו עדיין. הוא ילד קטן, לא ציינת האם זו המסגרת הראשונה שלו מחוץ לבית, אבל כנראה שלפני כן היה רגיל למסגרת קטנה יותר, הוא מבוהל, ולא יכול לקבל שם כרגע את את ההתייחסות המתאימה לו. אם יש לכם אפשרות כלכלית, הייתי שוקלת להעביר אותו למשפחתון אינטימי יותר. אם לא, נסו לתת לו יותר זמן להסגלות, אל תתנו לו יום מלא ביום ראשון, תמשיכו לאפשר לו הדרגתיות יותר איטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)