טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה- 9 תוך כדי וויכוח סוער עם אחיו וכעס מאוד גדול שלי על האלימות המילולית והפיזית שהוא מפעיל עליו אמר לי שאני לא אוהבת אותו ואפילו שונא אותו....המשפט הזה השאיר אותי בהלם גמור, עוצמת הרגשות גרמה לי להלם....יש לציין שהוא ילד סנדויץ. מה אני אמורה לעשות עם כל מה שאמר לי ואיך לגשת אליו. אשמח לעזרה
אוראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אוראל, מה שאת אמורה לעשות זה פשוט להקשיב לו, לקחת אותו לשיחה ולנסות להבין יותר מה הוא מרגיש, למה הוא מרגיש ככה, ולנסות לראות אם יש דברים שאת חושבת שכדאי לתקן בהתייחסותך אליו או לחילופין שאת חושבת שהוא צריך לתקן בתפיסתו את היחס שלך אליו, סביר להניח שזה נמצא במקום כלשהו באמצע וכדאי ששניכם תדברו כדי לאוורר קצת את מה ''קורה ביניכם ובמשפחה בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד