מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי חוג בגיל 4.5גלית03/09/2013
בוקר טוב,
רציתי להתייעץ בנושא בחירת חוג לבני. לקחתי אותו לחוג ניסיון של גודו במנת"ס. הוא מאוד נהנה . הסיבה שחשבתי על החוג הזה מאחר ואני גרושה והאבא לא בבית מגיל שנה ובקושי יש בינהם קשר. הוא אומנם מגיע ביום שני להסדרי ראיה של שעתיים בלבד אבל הקשר בינהם מאוד מאוד חלש (זה סיפור אחר ). מאחר וזה סיפור ארוך הרגשתי שחוג כזה עם 10 ילדים בגיל טרום חובה יכול לתת לו המון כלים מעבר לחוג ספורט. יש לבני לצערי הרבה רגישות והוא גם בוכה לפעמים סתם שבטעות נדחף או שלוקחים לו צעצועים וחשבתי שזה יכול לחזק לו את הביטחון מאוד וכמובן ללמד אותו לשלוט באגרסיות שמתפרצות לעיתים מתסכולים כאלה ואחרים. הבעיה שהתברר לי שמתוך הגן שלו הולכים 11 בנים לחוג כדורגל ביום אחר. אין באפשרותי לשלם עבור 2 חוגים במתנ"ס מן הסתם . הוא ילד מאוד חברותי וכל הזמן באים אליו חברים אחרי הגן רק הדאגה שלי זה אם ככ הרבה חברים שלו בינהם 2-3 חברים הכי טובים יהיו בחוג כדורגל שזה לא יוסיף לו עוד תסכול.
מה דעתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי חוג בגיל 4.5 - תגובה
סמדר ריינר04/09/2013שלום גלית,
אני מציעה שתשאלי אותו לאיזה חוג הוא מעדיף ללכת ותרשמי אותו לשם. גם חוג כדורגל יכול לעזור לו בנושאים שציינת, זה משהו של בנים, זה יעלה את תחושת הערך העצמי שלו, ויחבר אותו חברתית, כך שהוא לא מפסיד מזה וגם ג'ודו זה מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)