איך אומרים ביי ביי לחיתולים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אומרים ביי ביי לחיתולים?
    ענת 1010
    26/03/2008

שלום,

אשמח לקבל עצות, רעיונות ושאר ירקות.

בני בן 3 ו - 4 חודשים. בשנה הבאה הוא עומד לעלות לגן טרום חובה של העירייה,מה שאומר מלבד גילו הבוגר, שאני חייבת להתחיל לגמול אותו מחיתולים החל מחופשת הפסח הקרבה.

הצרה היא שהוא מגלה התנגדות נחרצת. בכל פעם שאני מציעה לו לשבת על הסיר / ישבנון ואפילו רק לרגע ועם בגדים כדי לפחות להרגיש הוא מסרב. ניסתי להסביר לו שהוא עולה לגן חדש ששם כל הילדים בוגרים וכ"ו, לא עזר. ניסיתי לשחד אותו בהפתעות ופרסים - לא עזר. גם על הספרים: "נפתלי וסיר הסירים" ו"טיטולי הטיטול" , ועל הסרט "בלי חיתולים" כבר עברנו וכלום.ניסיתי ללכת איתו לקנות תחתונים שהוא בוחר, גילה התנגדות נחרצת.

Help

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים

שרון באומל
    28/03/2008

שלום ענת
    נראה לי שניסית הכל, ולכן אולי כדאי להפחית מהלחץ לעת עתה. אפשר לגמול אותו גם בקיץ. גמילה אמורה לארוך לא יותר משבועיים שלושה. אולי הוא חש את הלחץ ולמגיב לכך במין "מרד", כיוון שרוצה לקבל שליטה בחזרה.
    את מוזמנת גם להציץ באתר שלי sharonba.com לגבי עצות קונקרטיות לגמילה (לא בטוח שיחדש לך).
    אם נראה לך שהקושי עמוק יותר, אולי כדאי להתייעץ עם איש מקצוע בנושא. גמילה היא פרידה, ויש לחשוב האם קיים קושי נרחב יותר בנושא.
    בבררה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו