בעיה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית
    אמא
    03/09/2013

אתמול בערב שוחחתי עם בתי בת 8 על ענייני בית ספר שפתאום החלה לספר לי שאין לה חברים ושהילדים מתרחקים ממנה ולא עונים לה כאשר מבקשת להצטרף למשחק. הרקע הוא כזה בשנה שעברה היו לה קצת בעיות התנהגות בנוסף קרוב משפחה שהיה קרוב אליה נפטר וזה השפיע עליה ועל ההתנהגות. היום היא שונה וכנראה שהילדים סוחבים איתם סטיגמה משנה שעברה. היא פרצה בבכי קורע לב ופשוט פעם ראשונה אני חושבת שהייתי כל כך חסרת אונים עד שרציתי לבכות בעצמי. התיאור שלה שילדה אומרת לה הלוואי ותפלי לבור וכל מיני הערות על כך שהיא חופרת ומחרפנת וכל מיני ביטוים שלא יודעת מהיכן הגיעו. היא כנראה שמרה הכל וסיפרה בבת אחת על שבוע כל כך גרוע מתחילת שנת הלימודים. חשבתי לשוחח עם המורה . בעלי טוען שלא כדאי ושפשוט להמתין. לי כואב הלב והאמת שאינני יודעתי מה לעשות ממש חסרת אונים. מצד אחד חיבקתי אותה ואמרתי שאנסה לעזור לה ומצד שני כעבור חצי שעה אמרתי לה שהיא לא צריכה לבכות ועליה להיות חזקה. נא עזרתך . שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית - תגובה

סמדר ריינר
    04/09/2013

שלום לך,
    חבל שאמרת לה שהיא לא צריכה לבכות ועליה להיות חזקה, כי היא עלולה להבין מזה שאת לא עומדת בכאב שלה, והרי טוב שהיא בכתה ודיברה איתך.
    חשוב שאכן תפני לפסיכולוגית בית הספר ותחשבו יחד על דרכים כיצד לעזור לבתך. כדאי לעשות זאת בהקדם ולא להמתין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו