ציור מחוץ לדף נייר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ציור מחוץ לדף נייר
    דניאל
    05/09/2013

הי,
    הבת שלי כבר שנתיים. לא מזמן קניתי לה ערכת ציור הכוללת לוח, דפים, גירים, טושים, צבעים וכו. שמחתי לראות שבתי מציירת מדי פעם. לא עבר הרבה זמן והיא התחילה לצייר על עצמה, על שולחן, על משחקים אחרים וכו.
    עקב כך, נוצרה אי הסכמה ביני לבין אישתי על קביעת מסגרת הציור. כשאישתי טענה, כי צריכה להיות מסגרת מסודרת לציור, כגון: דף נייר או ספר ציורים או לוח ציור, אני טענתי שלא צריכה להיות מסגרת, ז"א אפשרתי לבתי לצייר בכל מקום שתרצה.
    אני חושב שציור הינו סוג של ביטוי עצמי במיוחד בגיל הזה והיתרונות של חוסר מסגרת דו מימדית על דף לבן עולים על חסרונות של "לכלוך".
    אני רוצה להתייעץ בפורום זה, האם אני מגזים, וכן צריכים להגדיר חוקים ומסגרות? האם חוסר מסגרת בציור עלול לגרום נזק חינוכי כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציור מחוץ לדף נייר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציור מחוץ לדף נייר - תגובה

סמדר ריינר
    08/09/2013

שלום דניאל,
    זה בסדר גמור לאפשר לילדה לצייר מחוץ למסגרת של הדף, בתנאי שמסגרת כלשהי יש, הרי יש דברים שאסור לה לצייר עליהם, וחייבים לקבוע שם את הגבול. כל עוד הגבול ברור, פחות חשוב היכן הוא עובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו