הי סמדר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הי סמדר
    רוז
    09/09/2013

הילדה שלי בת השבע אפשר להגיד מהיום שנולדה לא ישנה טוב בלילות הרבה פעמים מתעוררת היו תקופות שישנה טוב יותר אבל עכשיו שוב התחיל עניין ההתעוררות בערך בשלוש לפנות בוקר היא עוברת לסלון לא אלי ולוקח לה קרוב לשעה לחזור לישון אני לא תמיד לידה לפעמיים בבוקר אני רואה אותה בסלון

מה עושים??אני מדברת איתה על דברים קשר מאוד פתוח אבל אני לא רואה מצוקה היא ילדה קצת חרדתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי סמדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי סמדר - תגובה

סמדר ריינר
    10/09/2013

שלום רוז,
    כפי הנראה זה אכן קשור לחרדות שלה, אפשר ללמד אותה לנשום באמצעות בועות סבון, יש ליצור בועות גדולות , כך זה גורם לה לנשוף נשיפות ארוכות ויש לזה פאקט מרגיע, לנסות לשמוע ממנה האם יש ל פחדים בלילה ואם כן ממה, ולפי זה להתקדם הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר... יש לה לפעמים

רוז
    10/09/2013

היא קוראת לזה סיוטים מהסידרה ווינקס שיש בה פיות וגם סיוטים לדמויות ..

השאלה אם אפשר לטפל בזה אני תמיד מנסה להוריד את הלחץ ממנה בזה שאני רגועה ואמפתית יש עוד משהו שאפשר לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר... יש לה לפעמים - תגובה

סמדר ריינר
    11/09/2013

שלום רוז,
    קודם כל שלא תצפה בסדרה. שנית את מזומנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתושבה העוסקת בפחדי ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו