מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 6 עם תופעות מוזרותמיכל09/09/2013
שלום רב, רציתי להתיעץ לגבי בתי בת ה6 שזה עתה עלתה לבי"ס. יש אצלה כמה תופעות שאינני יודעת אם הן נורמליות או דורשות טיפול. הילדה מאוד ורבלית מאז שנולדה-מאוד קולנית ומתקשה להיות בשקט גם כשהיא עם עצמה. מדברת בקול רם. מאז שנגמלה ממוצץ ואחותה נולדה בגיל 4 התחילה בשבירת ציפורניים בידים וברגליים- הרגל שאינני מצליחה להפסיק אותו. לאחרונה החלה גם לצבוט את עצמה "כי זה נעים לה" וגם משכלת כל הזמן את האצבעות בידים וברגליים. ילדה חסרת קואורדינציה, נתקלת בקירות, כסאות ונושכת כל יומיים את הלשון. וכחנית, ושתלטנית לעיתים כלפי חברותיה. רוצה שהכל יתנהל בדרכה. חיבוקים מעיקים וחונקים. לא אוהבת כשמחבקים אותה. זועפת וכועסת הרבה ומצד שני שטותניקית ושמחה מאוד כשלא כועסת. לא מוכנה שיסבירו לה כלום כי היא יודעת הכל לבד. כשכן מסבירים לה לא מישירה מבט- בוהה. לוקח לה שעות לאכול פרוסת לחם. עד כאן- הדברים שמציקים לי. ומצד שני- ילדה חכמה בטרוף, מאוד מחפשת חברה, מצחיקה, עם עקומת למידה מאוד מהירה. הגננת בגן שנה שעברה אמרה עליה שהיא מדהימה. מכינה שיעורים, אחראית..מבינה הכל בשניה. מלמדת את עצמה ..
האם התופעות שתיארתי נורמליות? האם מעיד על קשב וריכוז? אי ויסות חושי? מצוקה רגשית מאז שאחותה הקטנה נולדה? אני מרגישה שאני מפספסת משהו. אודה לעצה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 6 עם תופעות מוזרות - תגובה
סמדר ריינר10/09/2013שלום מיכל,
מאוד יכול להיות שהדברים שאת מתארת קשורים לויסות חושי, אבל זו לא בעיה פסיכולוגית אלא בתחום של הריפוי בעיסוק ואני ממליצה לך לפנות לייעוץ מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)