מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר לגן חדשגילי09/09/2013
שלום,
ביתי בת שנתיים ושמונה חודשים. החלטנו להעביר אותה גן כי חשבנו שהגננת לא דמות חינוכית נעימה וטובה מספיק, הילדה חזרה עם משפטים כמו: שקט דממה, חצוף קטן...דבר שכן היה מאוד טוב בגן הזה זה שהם קבוצה של 8 ילדים בוגרים שמאוד מסתדרים ואוהבים אחד את השני ונפגשים המון אחה"צ בגינה יחד.
בגן החדש שהחל לפני שבוע, ביתי חטפה טראומה, היא בכתה נורא ביום השני לאחר התאקלמות וביקשו שאבוא לקחת אותה לאחר חצי שעה. מאותו היום כל הסופש (זה היה בשישי) הילדה הייתה עצובה, מבט עיניים מפוחדות, אומרת אני לא רוצה ללכת לגן, אני לא אוהבת את הגננת, שאלתי אותה למה את לא רוצה ללכת לגן היא ענתה כי "הילדה עצובה."
אני נפרדת ממנה בבוקר שהיא עם מוצץ ושמיכה, לא נגשת לילדים אחרים, אני מוצאת אותה צמודה לגננת עם המוצץ והשמיכה. בארבעת ימים הראשונים לא רצתה לשבת לאכול ולא לישון. אכלה בעמידה.
היא נראית מאוד עצובה! מהרגע שהיא קמה בבוקר היא אומרת "אמא תשארי איתי קצת קצת בגן.".. וצמודה לי לרגל(שלפני זה הפכה את כל הבית עם הצעצועים והשתוללויות) היא איבדה שמחת חיים.
מדובר על ילדה מפותחת לגילה פיזית ומנטלית, נראית כמו בת שלוש וארבעה חוד' , ילדה מלאת שמחת חיים, פופולרית, חברותית, מאוד אנרגטית, עצמאית ונלחמת על מקומה בגינה אחה"צ גם מול ילדים גדולים ממנה בהרבה בגילאי 5-6 .
אני הייתי בטוחה שהיא תסתגל בלי שום בעיה, שהיא תשתלב מדהים ולא היו לי חששות. מאוד הופתעתי מהתגובה, המצב הרגשי שלה מלחיץ אותנו. מרגישים שעשינו טעות, שהיה לה טוב מאוד בגן הקודם.
בקיצור, אנחנו מתלבטים ולא יודעים מה נכון לעשות? לתת לזמן לעשות את שלו? להחזיר לגן הישן??
תודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לגן חדש - תגובה
סמדר ריינר10/09/2013שלום גילי,
חבל להתלבט, אם בגן הקודם היה לה טוב, כדאי להחזיר אותה לשם. חבל על הזמן ועל הסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)