מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנתיים גמילה מבולבלת דחוףף בבקשהאמאל'ה :-)11/09/2013
שלום רב לצוות המומחים.
ביתי בת השנתיים התחילה גמילה לפני כ- 3 חודשים. פרט חשוב אני אמא בפעם ראשונה ומרגישה שהתחלת הגמילה וצורתה הייתה שגויה. אשמח לעצתכם. ביתי בוגרת מאוד בשכלה בהבנתה לגילה.התחלתי את הגמילה בלספר לה על הורדת טיטול וצרכים באסלה עם ישבנון.התחילה יפה מאוד בישבנון. רק שגננת הגן הבהירה לי שהיא לא משתמשת בישבינון. רק בסיר ואסלה.
לאחר מכן עברנו לסיר ובבית ישבינון וכאן התחיל הבלבול ( לדעתי כמובן ).
פיספסה הרבה. החבאתי הסיר ולאחר כמה ימים אמרתי לה: איזה כיף יש לנו סיר!!!"
ואז שמחה והחלה לעשות צרכים בסיר ... שוב חזרה לעשות צרכים יפה בסיר. עכשיו עברה לאסלה הגננת אמרה שהיא מבקשת באסלה ושאין צורך בסיר יותר. ושוב מתחילה לפספס אפילו לעשות קקי בתחתונים!!! היא רק אומרת לאחר שעושה. למרות שמציעים לה שירותים, ושואלים אותה אם יש לה פיפי וקקי.
אני חוששת שבילבלנו אותה עם התהליך הנ"ל.... איך אני ממשיכה את הגמילה? ?
אשמח לעצתכם!
תודה רבה ושנה טובה
אמאלה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי???
אמאל'ה :-)30/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנתיים גמילה מבולבלת דחוףף בבקשה - תגובה
סמדר ריינר01/10/2013שלום לך,
הגננת אמרה שהילדה מבקשת לעשות באסלה, כלומר לא תמיד היא מפספסת, הרי התחילה תהליך חיובי, לא? אם יש פספוסים זה לא נורא, לכל אחד יש פספסוסים בהתחלה, תנסו לא להילחץ ולא ללחוץ עליה, אל תגביו בחומרה כאשר יש פספוס, נסו לא להתייחס לזה, ואם תשיארו רגועים אני בטוחה שהגמילה תחזור למסלול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)