ילדה בת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4
    רינת
    12/09/2013

ילדתי בת ה 4 מאוד מתוקה והיא יודעת מה הולך סביבה כלומר שאני בהריון ועומד להיות לה אח. בזמן האחרון היא מאוד עקשנית אם זה בשעות ההשקמה ולצחצח שינים ולהחליף בגדים כל דבר צריך להיות בדרך הקשה.ואז כשהיא חוזרת מהגן היא אומרת שהיא רעבה וכשאני מגישה לה את מה שהיא רוצה היא לא מעוניינת ועושה סקנדל מסביב לאכול שלוקח לה יותר משעתים לסיים את הטיפה שנתתי לה .ובשעת השיורי בית היא בכלל רוצה רק לשחק ולא לשבת אני מבינה שהיא קטנה עדיין איך היא מגיעה עם שעורי בית וכמובן היא מחליטה מתי וגם זה לא עוזר.ובשעות בערב רק להאכיל אותה או להכניס אותה למקלחת ולסיים אותה בפיזמה לוקח כל הערב ושזה עם בכי וצעקות וכל שהיא רוצה זה לרוץ ולא לשמוע אני מנסה לעשות שהכל יעבור לה בכייף ובין לבין אנחנו שרות ומשחקות ואני תמיד מנסה להסביר לה שהיא צריכה לשמוע אותי ולעל דבר יש זמן ותמיד היא אומרת אני לא מעוניינת לשמוע וזה נראה שהיא יודעת מה היא עושה.היום היא הלכה לישון בלי מקלחת ובלי רוחץ ערב אפילו לא החליפה לפיזמה אני עובדת עצות וקשה לי להתמודד איתה פליז טל תשלחו אותי לקבל יעוץ אני צריכה טיפים שיעזרו לי כרגע ..תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 - תגובה

סמדר ריינר
    12/09/2013

שלום לך,
    קודם כל כדאי לך להלחטי על מה את מתעקשת ועל מה לא ולבחור את המלחמות שלך. עדיין לא שמעתי על ילדים בני 4 שחוזרים מהגן עם שיעורים. זה נראה לי ממש לא חשוב והייתי מוותרת על זה. יותר חשוב שהיא תשחק. גם מהאוכל לא הייתי עושה עניין. אל תדאגי היא רעבה והיא תאכל אם את תניחי לזה והיא תראה שכך היא לא מקבלת תשומת לב. ואז יישאר לך כוח להיות החלטית לגבי מה שחשוב, ואת זה גם צריך לעשות בצורה תקיפה, ברורה וקצרה, בלי הסברים מיותרים, כמו שאת בעצמך הבנת, היא מבינה טוב זה לא עניין של הסבר.
    אם את רוצה לקבל ייעוץ את צריכה להגיד הכין את גרה. אני עובדת ברמת גן אם זה עוזר לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו