גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גבולות
    ליאת
    13/09/2013

שלום
    אני אם לילדה בת 10 חודשים ילדה פעלתנית ועירנית מתפתחת מאוד יפה לגילה טפו טפו...
    היא עקשנית מאוד למרות גילה הצעיר יודעת בדיוק מה היא רוצה (סוג של ילדה עם אופי :)
    איך להעמיד גבולות בגיל זה?אם ביכלל?איך להתמודד עם העקשנות שלה ?אני כמובן בעד אופי אך יחד עם זאת חשוב לי החינוך והצבת הגבולות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות - תגובה

סמדר ריינר
    17/09/2013

שלום ליאת,
    קשה מאוד להתייחס לשאלתך ללא דומגה, היכן את היית רוצה להציב גבולות להתהנגותה, מתי לדעתך זה עובר את הגבול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהמשך לגבולות

ליאת
    30/09/2013

שלום ותודה על תשובתך
    אתן דוגמא כאשר אני מקלחת אותה ואז מנסה להוציא מהמקלחת היא משתוללת ומיתעצבנת ממש
    בהאכלה לוקחת את הכפית ולא מוכנה לתת לי אותה עמ להמשיך בהאכלה
    אם אני לא משתפת איתה פעולה צורחת ומתקפלת אחורנית
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהמשך לגבולות - תגובה

סמדר ריינר
    01/10/2013

שלום ליאת,
    מה שאת מתארת זה לא בדיוק העמדת גבולות. אלה מצבים שצריך לנהל אותם. ברור שכשהיא לא רוצה לצאת מהמקלחת את בכל זאת מוציאה אותה למרות שהיא צורחת, אין צורך לכעוס עליה או לגעור בה, פשוט להוציא אותה, להרגיע אותה, ואם את תהיי בטוחה בעצמך ורגועה גם היא תרגע.
    לגבי ההאכלה, נסי להפוך את למשחק, לשלב את זה עם סיפור, ולמצוא דרך ביניים להתנהל איתה.
    חשוב שלא תילחצי, ותיקחי בחשבון שדברים לא תמיד ילכו בקצב שאת רוצה, ככה זה עם ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו