מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבולותליאת13/09/2013
שלום
אני אם לילדה בת 10 חודשים ילדה פעלתנית ועירנית מתפתחת מאוד יפה לגילה טפו טפו...
היא עקשנית מאוד למרות גילה הצעיר יודעת בדיוק מה היא רוצה (סוג של ילדה עם אופי :)
איך להעמיד גבולות בגיל זה?אם ביכלל?איך להתמודד עם העקשנות שלה ?אני כמובן בעד אופי אך יחד עם זאת חשוב לי החינוך והצבת הגבולות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות - תגובה
סמדר ריינר17/09/2013שלום ליאת,
קשה מאוד להתייחס לשאלתך ללא דומגה, היכן את היית רוצה להציב גבולות להתהנגותה, מתי לדעתך זה עובר את הגבול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לגבולות
ליאת30/09/2013שלום ותודה על תשובתך
אתן דוגמא כאשר אני מקלחת אותה ואז מנסה להוציא מהמקלחת היא משתוללת ומיתעצבנת ממש
בהאכלה לוקחת את הכפית ולא מוכנה לתת לי אותה עמ להמשיך בהאכלה
אם אני לא משתפת איתה פעולה צורחת ומתקפלת אחורנית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהמשך לגבולות - תגובה
סמדר ריינר01/10/2013שלום ליאת,
מה שאת מתארת זה לא בדיוק העמדת גבולות. אלה מצבים שצריך לנהל אותם. ברור שכשהיא לא רוצה לצאת מהמקלחת את בכל זאת מוציאה אותה למרות שהיא צורחת, אין צורך לכעוס עליה או לגעור בה, פשוט להוציא אותה, להרגיע אותה, ואם את תהיי בטוחה בעצמך ורגועה גם היא תרגע.
לגבי ההאכלה, נסי להפוך את למשחק, לשלב את זה עם סיפור, ולמצוא דרך ביניים להתנהל איתה.
חשוב שלא תילחצי, ותיקחי בחשבון שדברים לא תמיד ילכו בקצב שאת רוצה, ככה זה עם ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)