הילדה לא אוכלת בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • הילדה לא אוכלת בגן
    שירי
    15/09/2013

    ביתי בת ה-עוד חודש 5 התחילה גן חדש השנה והיא אינה אוכלת בכלל את ארוחת העשר. כשאני שואלת אותה מדוע היא אומרת שהיא לא רוצה שהילדים יסתכלו עליה אוכלת. יש לציין שהילדה אינה סובלת מעודף או תת משקל. היא משחקת עם ילדים למרות שלא הכירה אף ילד לפני כן. עם הגננת והסייעת יותר קשה לה לתקשר. כאשר מגיעה בשעה 14:00 לצהרון שגם חדש לגמרי עבורה, היא אוכלת את ארוחת הצהריים בלי בעיה. בבוקר היא אוכלת בערך לפני שבע בבוקר קערת קורנפלקס עם חלב. אני משתדלת לשים לה אוכל כפי בקשתה וגם לגוון לה כל יום ואפילו גם נתתי לה לחמניה עם שוקולד דבר שמעולם אינני עושה ומתחילת השנה היא מחזירה לי קופסא עם האוכל שהיא לא נגעה. הגננות מנסות לדרבן אותה אך כמובן לא בכוח או איומים ומניחות לה. אני גם מניחה לה אך זה עדיין מטריד אותי מה אפשר לעשות בעניין?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילדה לא אוכלת בגן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הילדה לא אוכלת בגן - תגובה

    סמדר ריינר
    17/09/2013

    שלום שירי,
    אני חושבת שלהניח לעניין זה אכן הכי טוב. כל התעקשות או נבירה בנושא יכולה רק להחמיר את מצב, היא כנראה לא מספיק רעבה בשעה הזו, ואם אין לה בעיות שמקל ובצהריים היא אוכלת לא הייתי ממשיכה לעסוק בזה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו