טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בתי בת 4. בגיל 3 נגמלה מפיפי בטיטול בצורה די עצמאית ומהירה. הבעיה שלנו היא בגמילה מקקי. היא עשתה עד גיל 3.5 קקי רק בטיטול וכשהורדנו לה היא עושה רק בתחתונים היא לא מוכנה לעשות קקי בשירותים. פיפי היא שנה עושה רק בשירותים. בגן עיריה היא מתאפקת ובבית היא מתחבאת ועושה את צרכיה בתחתונים. מה אני אמורה לעשות ? האמת שאני כועסת עליה מאד כל פעם וזה מתסכל אותי ובטח גם אותה אודה לתשובתך שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרון, הכעס בודאי לא עוזר. נסי להימנע מזה. הילדה שלך חרדה, וכדאי לבדוק מה ניתן לעשות כדי להקל עליה. אפשר להציע לה לעשות בטיטול כשהיא יושבת על האסלה, ואחר כך בהדרה לפתחו חצי טיטול ועדיין לשבת על האסלה ואחר כך לשבת עם טיטול פתוח עד שמורידים ואתו לגמרי. חשוב מאוד לא ללחוץ, ולא לכעוס, נסו להרפות, זה לא כל כך נורא, יש עוד הרבה ילדים בגילה שלא נגמלו לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד