טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אשתי נסעה לטיול לחו"ל לשבוע. אני (אבא שלה) נשאר איתה . הבת שלנו היא בת יחידה , בת 2 ו-8 חודשים. עד הרגע שאמא שלה טסה לחו"ל, אשתי ראתה אותה בכל יום. לא זוכר יום אחד שאשתי לא הייתה עם הבת שלי. אשתי כבר5 ימים בחו"ל והבת שלילא שואלת איםה אמא. הסברנו לה שאמא בטיול ותחזור ותביא לה מתנות. הבת שלנו מבינה ובוגרת אבל עדיין, לא שואלת עליה וכמעט ולא מזכירה אותה. מה זה אומר עליה, אם בכלל. יש לציין שהבצ שלי מאוד אוהבת את אבא שלה וגם את אמא שלה (יותר רוצה להיות עם אבא מאשר עם אמא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד