שאלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלות
    לינוי
    23/09/2013

שלום
    1. אנו עומדים להתגרש יש לנו ילדה אחת בת 11.5 בעלי רוצה משמורת משותפת
    הילדה גם מבקשת לישון אצל אבא שלה (נראה לי שהוא זה שמשפיע עליה גם בנושא)
    רציתי לדעת אם כדאי לי להסכים הילדה תישן אצלו בחודש בין עשרה לשתיים עשרה יום.
    או שכדאי לי להלחם על כך שתישאר אצלי.
    אני תמיד הייתי זו שלוקחת אותה לרוב מחנכת ואפילו מגוננת עליה מפניו שהיו רבים.
    והיום היא רוצה לישון גם אצלו
    שמצד אחד זה בסדר זה אבא שלה, אבל באיזה מקום אני מרגישה בוגדנות מצידה כלפיי. אני חייבת גם לציין שקורה שנוצר ויכוח בנינו כי היא לא תמיד מקשיבה השבוע רבנו ואמרה אוף נמאס לי ממך כבר בא לי להיות רק אצל אבא.
    לא עניתי הנושא גם ככה רגיש כרגע. אני מרגישה שאפילו לחנך אותה או לעמוד על שלי אני לא יכולה כי כל ויכוח שנוצר או ייווצר היא יכולה לאיים בזה ,אני יודעת שאני יכולה להגיד לה לכי שלום... אבל אני לא רוצה את זה ממש עצוב לי וגם לא פייר מצידה בכל זאת די בוגרת כבר. איתו היא פחות בויכוחים כי הוא נמצא איתה פחות כרגע הוא לא נכנס איתה לסיטואציות כמו לא רוצה להתקלח וכ'ו.....וגם היא די ממושמעת לו ופוחדת ממנו.

2. אני יסביר יותר לעומק. למשל כשהיה לוקח אותה אליו והיתה אמורה לחזור הביתה לא היתה מבקשת ממנו ומתחננת להישאר לישון אצלו או מה שהכי הרגיז אותי שלנה אצלו בשישי היתה אמורה במוצ"ש לחזור הביתה התקשרה אליי וא מרה שהיא רוצה לישון אצלו גם במוצ"ש שאלתי למה מה קרה ואמרה שהמזרן שהיא ישנה אצל אבא יותר נוח(תירוץ).
    או שלמשל אני עושה לה פיצה אז היא אומרת הרוטב שאבא עושה לפיצה ממש טעים.
    כל מה שהוא עושה ז ה תמיד יותר טעים ותמיד יותר טוב והוא תמיד יודע הכל יותר טוב ומבין יותר טוב ואם אני יגיד משהו או שהוא יגיד על אותו נושא אז ברו ר שאבא צודק.
    אני חייבת לציין שגם אותי היא מאוד אוהבת ואומרת לי את זה אבל באמת שזה לא מקנאה זה סתם מרגיז אני זו שיותר גידלתי וגוננתי עליה אם כעס עליה יותר מידי הייתי מנסה להרגיע אותו שלא יגזים וכו' ועכשיו אני מרגישה שבאיזה מקום היא בוגדנית מה גם שאין לי הורים אז ציפיתי שהיא למשל שהיתה אצלו מוצ" ש והיתה צריכה לחזור ורצתה לישון עוד לילה גם לא התגעגעה אליי ? אבל אם זה היה הפוך אין מצב שהיתה מבקשת ממני לישון עוד לילה ולהפסיד זמן עם אבא שלה.
    היא מתקשרת אליו המון פעמים ביום
    מה אני עושה לגבי שאלה אחת ושתיים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות - תגובה

סמדר ריינר
    23/09/2013

שלום לינוי,
    חשוב מאוד הילדה תישן אצל אביה, זה חלק מסדרי ראייה אצל כל המשפחות אין סיבה שלא יהיה כך אצלכם. מדוע את מרגישה בוגדנות? זה אבא שלה וזכותה לאהוב אותו, את לא בתחרות איתו , חשוב שתלמדי להסתכל על זה בצורה בוגרת. אולי כדאי שתפני לטיפול עבור עצמך שיעזור לך להתמודד עם הקשיים בהורות בתנאי גירושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו