טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.יש לי ילדה בת 12 ,כיתה ז , הנוהגת להתערב לכל אחד בחיים,מבלי לחשוב מהן התוצאות, בין אחיה,ביני ובין בעלי, בכיתה, יש לי איתה מריבות רבות וכעס רב וצעקות בבית, עד לרמה כזאת שהיא מקללת אותי..אני מענישה אותה ,מבטלת לה תחביבים,פייסבור וכו', אך ללא הועיל.בעלי מדבר איתה ,וזה בדיוק ליום..אנחנו אובדי עצות...אנא..כיצד להימנע מהכעס ואיך להתמודד. נואשת.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גל, קודם כל כדאי לחדול מעונשים, זה לא עוזר ורק מחמיר את מצב. אם היא מתערבת ומקללת כנראה היא מרגישה שאתם כהורים חלשים מדי מכדי לדאוג לעניינים באמת. כדאי לבדוק את זה יותר לעומק ולהיבן איפה אתם משדרים חולשה. אולי כדאי לפנות להדרכת הורים קצרה כדי לקבל כלים לחיזוק הסמכות ההורית. עונשים זו לא בהכרח הדרך להשגת סמכות הורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד