מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכ' סמדר ריינראוקסנה23/09/2013
שלום,
בעלי והילד לא מסתדרים ביחד. הסברתי לבעלי איפה הוא טועה ומדברת עם הילד איפה אסור. הבעיה שהילד התחיל לגעת בגוף (מינית) של כל אחד. ולבעלי הוא עושה את זה יותר מכולם. בעלי לא מסוגל לשבת ולשחק עם הילד. גם לבעלי יש קשיים. כשאני לא בבית, הם פשוט כמו במלחמה. אני מסבירה לבעלי יש מצב שזה הדרך של הילד שבעלי התייחס קצת עליו. אני כבר לא יודעת איך להסביר לבעלי שעם הילד לאט ובעדינות, ורק כך הוא מבין. בעלי עומד על שלו שכואב לו כשהילד נוגע לו חזק, שאחרי זה קשה לו לנשום 5-10 דקות.
אני כבר מגיעה למצב שמבקשת מבעלי גירוש. לי כואב שבעלי מתבייש שיש לו ילד PDD, וגם לא מסתדרים ולא מבינים אחד את השני. הילד מחפש עם אבא שלו קשר, אבא שלו מתרחק. הם דומים שהם עם הקשיים, ושונים רק בגלל הגיל. ובגלל המצב הזה שאין קשר נורמלי בין ילד ואבא שלו, הילד מוציא עצבים רק עלי. אני הייתי רוצה להתגרש, כי לי קשה שבעלי גם מתבייש מי הילד שלי וגם לא מסתדרים. אם זה כבר יקרה איך להסביר לילד (שיש לו בעיה בהבנה) שאבא לא יהיה יותר בבית? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכ' סמדר ריינר - תגובה
סמדר ריינר24/09/2013שלום אוקסנה,
אם את רוצה להתגרש ההסבר הוא מאוד פשוט, אבא ואמא לא מסתדרים ולכן אבא עובר לגור במקום אחר. אני מניחה שהילד יבין יותר כשזה כבר יקרה, לא בטוח שההסבר יהיה מספיק מוחשי אלא רק כשזה יקרה ממש. בכל זאת חשוב להגיד לו קודם, כי זה יכול לעזור במידה מסויימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)