משחקים אסורים - ילד בן 8

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • משחקים אסורים - ילד בן 8
    אמא מודאגת
    23/09/2013

    שלום רב,
    יש לי ילד בן 8 מנישואיי הראשונים, ולבן זוגי ילדה בת 4.
    לפני כמה ימים בן-זוגי תפס על חם את שניהם משחקים ברופא וחולה, כשבני "נותן זריקות" לילדה בכל הגוף, כולל באיבר מינה.
    היא היתה עירומה לחלוטין וסיפרה אח"כ שבני ביקש ממנה להוריד את כל הבגדים ואף דאג לסגור את דלת החדר לפני שהתחילו במשחק.
    אנחנו כמובן היינו המומים ובן זוגי נותר כועס ופגוע וקשה לו כעת לסמוך על בני. דיברתי עם בני רבות על כך ביום שזה קרה, והוא הביע צער וחרטה והבין שמדובר בדבר אסור והבטיח שזה לא יקרה שוב.
    שאלתי היא קודם כל האם זו התנהגות נורמלית לגילו? האם עליי לפנות לטיפול? ואשמח גם לעצה כיצד אוכל להרגיע את בן זוגי ולהחזיר את אמונו בבני.
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקים אסורים - ילד בן 8

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • משחקים אסורים - ילד בן 8 - תגובה

    סמדר ריינר
    24/09/2013

    שלום לך,
    אני לא בטוחה שאני מבינה מדוע הייתם כל כך המומים (את אומרת "כמובן שהיינו המומים"), זה בהחלט דבר שיכול לקרות בגיל הזה מתוך סקרנות מינית. חשוב אכן להבהיר את נושא פרטיות הגוף, ולאסור זאת, וגם לוודא שלא היהי כל איום או הכרחה שמעורבים בתהליך.אך בשלב הזה אין צורך להיכנס ללחץ ולעשות מזה דרמה גדולה. אם זה קורה שוב, אחרי שהסברתם, אז כדאי לבדוק את הנושא יותר לעומק. בנך פעל מתוך סקרנות, וחשוב לתת למענה לסקרנות הזו, ולא רק לכעוס עליו (למעשה אין צורך לכעוס עליו בכלל, אין בכך כל טעם). כדאי וחשוב לקנות ספר הסברה מתאים לגילו, ולהסביר לו על גוף האדם , על ההבדלים בין בנים ובנות, ועל האופן בו מגיעים ילדים לעולם, אם זה לא הוסבר לו עד היום.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו