טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן שנתיים ותשעה חודשים, הגננת הסבה את תשומת ליבי לכך שהוא מפריע לה מאוד בגן - הולך נגד הזרם ולא ממושמע: לא יושב סביב השולחן עם כם הילדים אלא קם ומסתובב. מפריע במהלך הריכוז, כאשר כל הילדים נכנסים מהחצר לגן הוא תמיד מורד ולא רוצה. חשוב לציין כי בבית הוא מקבל את כל תשומת הלב, ילד יחיד, הוא יודע להעסיק את עצמו יפה, יושב יפה בהצגות ילדים, שעתיים וחצי, ולא זז.
האם נראה כי הוא סובל מבעיית קשב וריכוז? האם אני צריכה להיוועץ עם פסיכולוג ילדים?
אודה לתשובתך עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום עדי נראה כי הקושי הוא ספציפי לגן, ולכן קודם כל הייתי מבררת מה קורה בגן שגורם לילד להפריע כ"כ. אולי הגן לא מתאים לו מכל מיני בחינות. אולם, אם את מרגישה שהקושי אינו רק בגן ויכול להתבטא במקומות נוספים, זה הגיל המתאים להיוועץ באיש מקצוע. הייתי מתחילה דווקא עם מרפאה בעיסוק, על מנת לשלול את העניין של ויסות תחושתי. בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד