ילדה בת 4 בורחת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 בורחת
    מיכל
    29/09/2013

בתי בת הארבע ילדה מקסימה, נבונה,חברותית מאוד לא מפחדת מזרים בעלת בטחון עצמי לאחרונה התחילה להעילם מהבית ללא רשות יש לציין שאנחנו לא מתגוררים בארץ, אנחנו חיים בעיר שוקקת חיים והבחוץ מסוכן מאוד.. היא יוצאת לשכנים ללא רשות יורדת לכניסת הבניין ולרחוב גם כשחשוך בחוץ. לילדה אין כל פחד ואפילו שניסינו להסביר כמה וכמה פעמים
    היא אפילו לא מבינה שהיא עושה משהו לא בסדר,
    ניסינו עונשים קלים עד כבדים ולא עזר
    לאחרונה המצב החמיר והיא נוהגת להעילם גם במקומות ציבוריים כשהורדנו עניים ממנה ואפילו לכמה רגעים ספורים
    אני לא יודעת מה לעשות אני פוחדת שהסיפור לא ייגמר טוב אני חוששת לחיי הילדה.
    חשבתי אולי להרתיע אותה עם סרט מפחיד על חטיפת ילדים וכדו
    אבל אני פוחדת לפגוע בה שלא יהיה לה סיוטים
    נואשת לעזרה ויעוץ
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4 בורחת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 בורחת - תגובה

סמדר ריינר
    29/09/2013

שלום מיכל,
    אין צורך להפחיד ואת או להעניש אותה, אלא פשוט להיות סמכותיים. אין כאן עניין של הסבר, אין צורך להסביר לה דבר, אלא פשוט להגיד לה בקצרה שאסור, בטון תקיף וברור, לשמור לע קור רוח ואם יש צורך בשלב הראשון לשמור אותה קרוב אליכם ולהחזיק יד כל הזמן , כך היא תרגיש שאתם שומרים על המסגרת והיא מוגנת ולא תצטרך לבדוק את זה כל הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו