בת 8 וחצי ששואלת מה זה סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 8 וחצי ששואלת מה זה סקס
    שירי
    29/09/2013

ביתי בת ה-8 וחצי התחילה ממזמן לשאול מה זה סקס אני לא יודעת מאיפה היא שמעה את זה וגם קיבלה פרשנות מסויימת לגבי זה מילדים אחרים. בהתחלה אמרתי לה שזה משהו ששייך רק לעולמם של המבוגרים ושהיא תגדל אני אספר לה. אחר כך היא שוב שאלה והבנתי שאני חייבת לתת לה תשובה יותר מספקת כדי שלא תחפש תשובה במקום אחר כמו הגוגל למשל אז הסברתי לה שגבר ואישה שהם מאוד מאוהבים הם מתחבקים ומתנשקים הרבה וזהו. זה לא סיפק אותה והיא דרשה לדעת יותר וגם לא האמינה לי שזה רק זה. לדעתי או שהיא ראתה משהו או סיפרו לה ילדים אחרים והיא בוחנת אותי אם אני אומרת לה את האמת אולי. אני לא יודעת מה לעשות ואם בכלל עשיתי את הדבר הנכון אני לא רוצה שתחשף לזה כמובן בגיל כל כך צעיר ומצד שני אני רוצה לתת לה תשובה שלא תאפשר לה לחפש את התשובה הזו במקום אחר. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 8 וחצי ששואלת מה זה סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 8 וחצי ששואלת מה זה סקס - תגובה

סמדר ריינר
    30/09/2013

שלום שירי,
    אין שום סיבה לא לתת הסבר מספק לבתך על מין. אפשר לעשות זאת גם בגיל מוקדם יותר. ישנם ספרים מצויינים שמיועדים לילדים בגיל הזה, את יכולה להתייעץ בחנויות הספרים. אפשר להתשמש גם בספרי הסבר על גוף האדם, ולהתחיל בהסבר על ההבדלים בין המינים. זה לא כל כך מסובך,
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו