מעבר גן- דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר גן- דחוף
    שרון
    30/09/2013

שלום, ביתי בת ה-5, לומדת בגן חובה בו למדה בשנה שעברה. לפני כשבועיים, קיבלתי ימים ושעות הכשרה במסגרת לימודיי ויחד עם מערכת השעות , המצב הפך למורכב עבורי ועלה צורך במסגרת יום לימודים ארוך עד 16 במקום 14 כיום. ההתלבטות קשה ואני זקוקה לייעוץ. כיום הגן ממלכתי דתי, ונשארו בו 5 חברות, היות והשאר עלו לכיתה א, וחלק קטן שעברו למסגרת יול"א. האפשרות שעומדת לפני היא להעבירה למסגרת גן ממלכתי שאינו דתי, אך הצוות דתי, תכנים דומים ורק תפילה בבוקר וברכות אין. עבורי, אין הדבר משנה. אני חושבת ודואלת האם זה קריטי עבור ביתי? בגן כיום יש 2 בנות שיעלו עימה לכיתה א' באותו בי"ס. בגן החדש היא תכיר ילדה אחת שפגשה גם בקייטנה משותפת שתעלה איתה לכיתה א'. אני מתלבטת מאוד האם לעשות מעבר לגן חדש. האם זה נכון ולא יזיק. הגן החדש מרחק של שביל הליכה מהבית, כך שביתי הגדולה תוכל לאסוף אותה וגם דודה שלי המתגוררת סמוך אליי תוכל לעזור, לעומת המצב כיום, בו אצטרך למצוא סידור בכל יום לפי השעות שלי, מה שמאוד קשה מבחינה לוגיסטית וכלכלית... אציין דבר חשוב והוא שאנחנו בתהליך גירושים, עליו שני הקטנים כולל ביתי זו טרם יודעים (רק הגדולה בת תשע בכיתה ד' יודעת כרגע), אבל כמובן שהם יודעים ומרגישים, כי אנו לא מדברים ביננו ובכמה שבתות לפני החגים הלכנו לאימי ללא בעלי. לאור כל הפרטים, אודה מאוד לעצה וראיה מקצועית בדבר הנכון, הראוי והטוב לעשות עבור ביתי. תודה רבה, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר גן- דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גן- דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    01/10/2013

שלום שרון,
    המצב שאת מתארת הוא אכן מסובך. בתך עומדת לעבור שינויים רבים בקורב, גירושים שלכם וכן מעבר לכיתה א' בעוד שנה, מסיבה זו מאוד לא רצוי לטלטל אותה יותר, וכדאי שלמור על היציבות בחייה ככל הניתן.
    מצד שני יש את השיוקלים שלך שגם הם חשובים. אני אל חשובת שזה ממקומי להכריע, אני רק יכולה לומר לך שמבחינת בתך עדיפה היציבות ולהישאר באותו הגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו