דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אלה
    01/10/2013

היי אני אמא לילד אחד בן שלוש וחצי הילד נמצא כעט בגן עירוני בגן הקודם הוא שיחק עם בנים ובנות בגן הנוכחי הילד משחק רק עם בנות
    שאני שמה לק הוא אומר יפה שאני מתלבשת הוא אומר שאני יפה שאני שואלת אותו מה הוא מעדיף לשחק בכדור או בובות הוא אומר בובה של בן וגם כדורגל שאני שואלת עם מי כיף לו לשחק הוא אומר בנות שאני מזכירה תחבירים הקודמים הוא אומר שמות של בנים תמיד שהוא מוריד חולצה במקלחת הוא אומר תראי שמלה ומצחקק אני נורא מפחדת מזה אני מאוד רוצה ייעוץ הכוונה והאם ניתן לזהות בעיה אצל הילד אולי זה בגלל ההסתגלות בגן לא יודעת כבר ההקשה עזר הנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    02/10/2013

שלום אלה,
    אני מבינה שאת חוששת שהזהות או הטייה המינית של בנך לא תתפתח לכיוון הרצוי לך.
    כרגע ממה שתארת זה לא בהכרח מצביע על כך, הוא בכל זאת אוהב בובות של בנים וכדורגל.
    אם את מודאגת בכל זאת, כדאי לחבר אותו לדמות גברית שתהווה לו מודל ותחזק אותו (בהנחה שהאבא שלו לא בתמונה, ואם האבא כן בתמונה אז לעודד יותר זמן איכות שלו עם הילד).
    מעבר לזה, אין בהכרח מה לעשות מלבד לקבל ואתו כמו שהוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו