מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינויי התנהגות קיצונייםסיון01/10/2013
שלום רב,
בתי בת שנתיים בדיוק, נכנסה לגן נעמ"ת אחרי שבמשך שנתיים טופלה על ידי סבתה. היא עדיין אינה מדברת אך מבינה היטב הכל ומצליחה להסביר עצמה בעזרת מילים בודדות ושפת גוף. נכון להיום הפרידות בבקרים מאוד קשות, והבכי מתחיל עוד בטרם היציאה מהבית. לדברי המטפלות בגן, במהלך היום היא בוכה לסירוגין, אך משחקת, אוכלת וישנה כשאר הילדים ולא מדווחות על התנהגות חריגה (פרט לימים הראשונים בהם סירבה לאכול ולשתות בגן). בשבוע האחרון ניכרת החמרה והקצנה בהתנהגויות של ילדתי. היא זורקת כל דבר הנמצא בסביבתה כשהיא כועסת או מקבלת תשובה שלילית, צועקת ללא סיבה ברורה, בוכה מכל דבר גם מתוך שינה, החלה להכות באופן נמרץ אותנו ההורים ומסרבת לאכול בבית, ולא משנה מה אני מכינה לה. אני מבולבלת בעצמי ולא בטוחה מהי הדרך הנכונה להגיב לכל הנ"ל. אשמח לשמוע חוות דעתך, ולקבל עצתך כיצד עלינו לנהוג, והאם לדעתך אכן קשורה התנהגות זו למעבר לגן.
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויי התנהגות קיצוניים - תגובה
סמדר ריינר02/10/2013שלום סיוון,
לא ניתן לדעת מבלי להכיר אתכם ממה נבוע השינוי הקצוני בהתנהגות ואיך הוא קשור למעבר לגן.
אם זה נשמך אני ממליצה לך לפנות לייועץ, אולי דרך המכון להתפתחות הילד מטעם קופת החולים שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)