בן 10

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 10
    שרונה
    03/10/2013

שלום, בני בכיתה ה', ילד חכם ומקסים ללא בעיות מיוחדות. מזה כ 3 חודשים כמעט שאינו נפגש עם חברים. הוא מרבה לשחק במחשב בבית. יש לציין, שקודם לכן, בילה הרבה עם חברים בשעות הפנאי, הזמין אליו, הוזמן לאחרים , רכב איתם על אופניים וכו'. כששיתפתי אותו בדאגותיי אמר לי שטוב לו כך , שנמאס לו מחברים ושמספיק לו להיפגש איתם בביה"ס ולשחק איתם שם. שאלותיי הן : האם "להאמין" לו שבאמת טוב לו כך? האם להניח לו? האם ילד בגיל הזה יכול להיות מאושר ללא בילוי עם חברים בשעות הפנאי? אוסיף שהיחסים ביננו מעולים ושהוא משתף אותי בכל (כך לפחות אני חושבת). תודה על הייעוץ/ הכוונה, שרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 10

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 10 - תגובה

סמדר ריינר
    03/10/2013

שלום שרונה,
    המצב שאת מתארת הוא לא טבעי וכנראה קרה משהו. ואני מבינה שבנך לא שיתף אותך בו. שגרם למצב הזה. חשוב שתנסי לדבר איתו על כך שאת מבינה שמשהו קרה, ואולי הוא חושש לספר לך, וחשוב גם שתבררי עם המורה מה קורה בבית הספר, ותשימי לב אם יש סימני מצוקה נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו