מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מפונקאוסנת03/10/2013
יש לי אחיין בן 5 מאוד מפונק מקבל כל דבר שהוא רוצה ואם לא כמובן הוא בוכה ועודה סרט בוכה וצועק וכו..מה שקורה ביתי באותו גיל תמיד מוותרת ומרחמת עליו ואני מרגישה שזה לא צודק שניהם ילדים יחידים וכשדיברתי עם אחותי היא אומרת שזה האופי שלו והיא מעדיפה לא להלחם כי יש לי ביטחון ומעדיפה שהוא היה ראשון בכל דבר ומשחק ותמיד היא אומרת שהוא צודק וכו והוא יודע שיש לו גב מההורים כי הם מתערבים כשהו רוצה משהו מהחבר .זה לא פוגע בו חברתית איך אני בטוחה שבביתי זה כן פוגע וימשיך לפגוע גם בעתיד מה אפשר לעשות כי אני יודעת שאני לא יכולה לשנות את הדעה של ההורים ולא את הילד מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מפונק - תגובה
סמדר ריינר04/10/2013שלום שרית,
על הדרך שבה אחותך מחנכת את בנה אין לך שליטה, לך יש לשיטה על איך את דואגת לבת שלך, ויכול להיות שחשוב שתדריכי אותה לא לוותר לאותו אחיין, או שגם את תיתני גב לבת שלך בדיוק כמו שאחותך נותנת לבנה, תגידי שהיא צודקת וכו' (כשהיא ביחד עם האחיין, לא בהכרח בסיטואציות אחרות שבהן את חושבת שזה לא מתאים). יכול להיות שהדבר יגרום למתיחות עם אחותך, זה לא נורא, מה שחשוב הוא שתרגישי שאת מגנה על הבת שלך, ושגם הבת שלך תרגיש זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עושים שהילד מציק דווקא
אוסנת07/10/2013כשהאחיין מקבל משחק או שלוקח משחק מביתי וכמובן אחרי כמה דקות היא מבקשת לשחק גם וכמובן האחיין אומר לא ושוב אחרי כמה דרות היא מבקשת שוב ואומרת שזה התור שלה ושוב הוא אומר לא אז היא ניגשת ואומרת אמא הוא משחק עם זה כבר הרבה זמן וזה התור שלי וכמובן אני מנסה להגיד לה שתמצא משחק אחר ופה הוא מגיע ודווקא אומר שהיא לא תקבל והוא מחליט וכו וכמובן ביתי בוכה וצועקת כי הוא ממש הולך עם זה מול העינים שלה ומחייך חיוך ערמומי וזה מכעיס יותר את ביתי וכמובן אחותי מנסה לבקש והוא בשלו עם חיוך ולבסוף אחותי אומרת טוב תשחק עם זה וכשתרגיש שאתה רוצה תיתן והיא תרגע אל תדאג. מה עושים ?האם יש דרך להגן על ביתי? איך אני יכולה לעזור לה עם מצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עושים שהילד מציק דווקא - תגובה
סמדר ריינר08/10/2013שלום שרית,
אני חושבת שאת קצת מבולבלת. אם האחיין לקח את המשחק יש ללמד את בתך להניח לו ולתת לו לשחק עד שהוא מסיים, אפילו שזה המשחק שלה, אין סיבה להציק לו ולדרוש ממנו לוותר על המשחק באמצע כי היא החליטה שהוא שיחק מספיק. חשוב שתסבירי לה באותם רגעים שהוא אורח, הוא עדיין משחק במשחק והיא אכן יכולה לשחק בינתיים במשחק אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)