ילדה בת שנתיים וחצי לא מקשיבה ואגרס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים וחצי לא מקשיבה ואגרס
    י.ב
    05/10/2013

שלום!
    יש לי בת יחידה בת שנתיים וחצי היא לא מקשיבה לשום דבר ממה שאני או בעלי אומרים או מבקשים ממנה. כשמשהו לא נראה לה או לא הולך בדרך שלה היא פשוט מתחילה להישתגע במלוא מובן המילה , היא נופלת על הרצפה, צועקת בוכה מרביצה לנו. אנחנו נתקלים בזה לפחות פעמיים ביום כבר הגענו למצב שאנחנו מעדיפים לא לצאת מהבית איתה כדי למנוע מבוכה! היא לא מוכנה לתת לנו יד בחציית הכביש ואז אנחנו פשוט גוררים אותה בידיים בכח בזמן הצרחות והבכי כי היא פשוט נשמטת על הרצפה. היא כל הזמן אגרסיבית כל הזמן צועקת ובעיקר את המילה "לא" , נכון שיש רגעים שבהם היא בסדר אבל המצב העצבני שלה השתלט לנו על החיים ואנחנו לא יודעים מה לעשות כי ניסינו הכל , לצעוק, לדבר ולהסביר, לשחק "ברוגז" מכות קטנות בטוסיק וכלום לא עוזר.
    נשמח להכוונה , תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים וחצי לא מקשיבה ואגרס - תגובה

סמדר ריינר
    06/10/2013

שלום לך,
    נראה לי שמצב שתא מתארת מצידק פנייה ליעוץ מסודר, אולי תנסי דרך המכון להתפתחות הילד מטעם קופת החולים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו