מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה מבית ספרמאיה06/10/2013
שלום רב
אני אמא לשני ילדים.הילדה הגדולה עלתה לכיתה א השנה ואני יודעת שיש לה חברות ושהיא משחקת איתם.
היא לא רוצה ללכת לבית ספר בבוקר היא מחוירה ליד הבית ספר וכולה קפואה וקשה לה להיפרד.אחרי צהריים היא הולכת לצהרון.אבל כל הזמן מבקשת ממני שאני אאסוף אותה למרות שטוענת שכיף לה בצהרון.היא אומרת שבהפסקות ולאחר בית ספר היא מצפה לראות אותי בשער של בית ספר וזה כמובן קורע לי את הלב..
יש לציין שיש38 ילדים בכיתה והמון רעש והיא מאוד רגישה לרעשים כי אנחנו גידלנו אותה בסביבה שיש שקט ושלווה ואנחנו כהורים אפילו לא מרימים קול ליד הילדים.
השאלה איך אני אוכל לעזור לה?איך אני יודעת שהדברים שהיא מדברת מניפולצייה או אמיתית? האם כדי לשנות את המשרה של העבודה לחצי או לתת לה להתמודד עם המציאות הקיימת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מבית ספר - תגובה
סמדר ריינר07/10/2013שלום מאיה,
אין צורך שתשני את העבודה שלך לחצי משרה, אבל חשוב מאוד שתפני לפסיכולוגית בית הספר לבקש עזרה. חשוב שתדובבי את בתך כדי להבין מה קשה לה, ותנסי לתת לה כלים, כמו למשל לעזור לה להשתלב חברתית, ולהמודד עם חרדות ופחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)