חרדה מבית ספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה מבית ספר
    מאיה
    06/10/2013

שלום רב
    אני אמא לשני ילדים.הילדה הגדולה עלתה לכיתה א השנה ואני יודעת שיש לה חברות ושהיא משחקת איתם.
    היא לא רוצה ללכת לבית ספר בבוקר היא מחוירה ליד הבית ספר וכולה קפואה וקשה לה להיפרד.אחרי צהריים היא הולכת לצהרון.אבל כל הזמן מבקשת ממני שאני אאסוף אותה למרות שטוענת שכיף לה בצהרון.היא אומרת שבהפסקות ולאחר בית ספר היא מצפה לראות אותי בשער של בית ספר וזה כמובן קורע לי את הלב..
    יש לציין שיש38 ילדים בכיתה והמון רעש והיא מאוד רגישה לרעשים כי אנחנו גידלנו אותה בסביבה שיש שקט ושלווה ואנחנו כהורים אפילו לא מרימים קול ליד הילדים.
    השאלה איך אני אוכל לעזור לה?איך אני יודעת שהדברים שהיא מדברת מניפולצייה או אמיתית? האם כדי לשנות את המשרה של העבודה לחצי או לתת לה להתמודד עם המציאות הקיימת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מבית ספר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מבית ספר - תגובה

סמדר ריינר
    07/10/2013

שלום מאיה,
    אין צורך שתשני את העבודה שלך לחצי משרה, אבל חשוב מאוד שתפני לפסיכולוגית בית הספר לבקש עזרה. חשוב שתדובבי את בתך כדי להבין מה קשה לה, ותנסי לתת לה כלים, כמו למשל לעזור לה להשתלב חברתית, ולהמודד עם חרדות ופחדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו