מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת חמש וחצי שמסרבת ללכת לימי הולדתליאלי06/10/2013
היי, בתי בת החמש וחצי מסרבת ללכת לימי הולדת של ילדי הגן שמתקיימים אחר הצהריים בטענה שמשעמם לה. כבר היינו בכמה ימי הולדת בכולםהיא נהנתה מאד. לא ממש ברור לי מה השתנה. מדובר בילדה חברותית מאוד, היא מוזמנת לחברים וחברים באים אליה, נפגשים בגינה עם חברים וכו'..אני אמרתי לה שאלו החברים שלה והולכים ליום הולדת כדי לכבד אותם ולא רק בשביל הממתקים/הפעלות/ מתנות ואם היא לא תלך ההפסד רק שלה.
אותי זה די מדאיג ,ע"פ שבדקתי מול הגגנת ואין לה בעיות חברתיות והכל נפלא, וקצת לא נעים לי מהאמהות . אז אולי באמת משעמם לה? לעזוב אותה שתחליט בעצמה או להתעקש שהולכים כי צריך? מצד אחד אני רוצה לתת לה את העצמאות לקבל החלטות כאלו בעצמה , עדיין מדובר בכיף שלה ואני לא רוצה ל"סרסר" אותה .ומצד אחר אני רוצה להעביר לה המסר אנחנו עושים דברים בחיים שאנחנו לא תמיד אוהבים ולא תמיד מעניינים למען הזולת כדי שלו יהיה נעים וכי ככה מתנהגים חברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגת עליי..
ליאלי07/10/2013אשמח לתשובה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגת עליי.. - תגובה
סמדר ריינר08/10/2013שלום ליאלי,
לא כל ךכ הבנתי למה הכוונה בל"סרסר" אותה.
אני אל בעד להכריח אותה, ימי הולדת בגיל 5 הם לא התחום שבו הייתי בוחרת ללמד את הילדה שיש דברים שעושים גם כשלא אוהבים. תניחי לה, סביר להניח שהי אתרגיש לבד לא נוח כשילדים ידברו למחרת בכ=גן על חוויה שהי אלא הייתה שותפה לה, וחשוב שהרצון ללכת יבוא ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..
ליאלי08/10/2013בל"סרסר" התכוונתי שהיא לא תרגיש שהדעות שלה והרצונות שלה לא רלוונטיות מבחינתי, ואין להם מקום. ותודה על התשובה, החזיר לי את הבטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור.
סמדר ריינר10/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)