בת חמש וחצי שמסרבת ללכת לימי הולדת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת חמש וחצי שמסרבת ללכת לימי הולדת
    ליאלי
    06/10/2013

היי, בתי בת החמש וחצי מסרבת ללכת לימי הולדת של ילדי הגן שמתקיימים אחר הצהריים בטענה שמשעמם לה. כבר היינו בכמה ימי הולדת בכולםהיא נהנתה מאד. לא ממש ברור לי מה השתנה. מדובר בילדה חברותית מאוד, היא מוזמנת לחברים וחברים באים אליה, נפגשים בגינה עם חברים וכו'..אני אמרתי לה שאלו החברים שלה והולכים ליום הולדת כדי לכבד אותם ולא רק בשביל הממתקים/הפעלות/ מתנות ואם היא לא תלך ההפסד רק שלה.
    אותי זה די מדאיג ,ע"פ שבדקתי מול הגגנת ואין לה בעיות חברתיות והכל נפלא, וקצת לא נעים לי מהאמהות . אז אולי באמת משעמם לה? לעזוב אותה שתחליט בעצמה או להתעקש שהולכים כי צריך? מצד אחד אני רוצה לתת לה את העצמאות לקבל החלטות כאלו בעצמה , עדיין מדובר בכיף שלה ואני לא רוצה ל"סרסר" אותה .ומצד אחר אני רוצה להעביר לה המסר אנחנו עושים דברים בחיים שאנחנו לא תמיד אוהבים ולא תמיד מעניינים למען הזולת כדי שלו יהיה נעים וכי ככה מתנהגים חברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגת עליי..

ליאלי
    07/10/2013

אשמח לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת עליי.. - תגובה

סמדר ריינר
    08/10/2013

שלום ליאלי,
    לא כל ךכ הבנתי למה הכוונה בל"סרסר" אותה.
    אני אל בעד להכריח אותה, ימי הולדת בגיל 5 הם לא התחום שבו הייתי בוחרת ללמד את הילדה שיש דברים שעושים גם כשלא אוהבים. תניחי לה, סביר להניח שהי אתרגיש לבד לא נוח כשילדים ידברו למחרת בכ=גן על חוויה שהי אלא הייתה שותפה לה, וחשוב שהרצון ללכת יבוא ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי..

ליאלי
    08/10/2013

בל"סרסר" התכוונתי שהיא לא תרגיש שהדעות שלה והרצונות שלה לא רלוונטיות מבחינתי, ואין להם מקום. ותודה על התשובה, החזיר לי את הבטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    10/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו