ילד שכל רעש מפריע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שכל רעש מפריע
    אורית
    06/10/2013

שלום רב,
    הבן שלי בן 6.5 איננו מסוגל לשאת רעשים. לדוגמא הוא יושב בארוחת הבוקר עם אח שלו וכמעט פורצת מלחמת עולם כי הוא לא מסוגל לשמוע את הלעיסות שלו. או שהילדה שיושבת לידו בכיתה נגעה בחוברת שלו ורעש העטיפה הפריע לו להקשיב למורה. הוא מסביר שאני צריכה להבין שזה ממש קשה לו וזה מה שגורם לו להתפרץ. יש לציין כי הוא ילד מאוד רגיש באופן כללי, כלומר נפגע מאוד מהר ומתעצבן מאוד מהר. בנוסף יש לו איזושהי הפרעת אכילה. הוא אוכל בערך 5 דברים ספציפיים ואיננו מסוגל להביא את עצמו אפילו לטעום דברים חדשים. נראה לי שהוא מאוד סובל, בעיקר בכל מה שקשור לרעשים ואינני יודעת איך לעזור לו. אשמח לקבל עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שכל רעש מפריע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שכל רעש מפריע - תגובה

סמדר ריינר
    07/10/2013

שלום אורית,
    כדאי לפנות למרפאה בעיסוק ולבדוק את עניין הוויסות החושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלנו בתהליך אבל...

אורית
    07/10/2013

זה לוקח קצת זמן. האם בינתיים יש לך איזשהן עצות איך אני כאמא שלו יכולה לעזור לו? מה להגיד לו? על מה לעבוד איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלנו בתהליך אבל... - תגובה

סמדר ריינר
    08/10/2013

שלום אורית,
    לא, כוון שזה עניין פיסיולוגי ולא פסיכולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו