מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קונפליקס ביחס לילדיםגודי08/10/2013
יש הרבה דברים בהתנהלות של בעלי עם הילדים שאני לא מסכימה איתם וזה טבעי הבעיה היא שקשה לי מאוד לא להראות את זה והילדים חשים זאת אפילו כשאני לא אומרת כלום הרבה פעמים הם באים אלי "להלשין" על אבא ואני אומרת להם תגידו את זה לאבא למה אתם באים אלי...אני מרגישה שאני עושה נזק לילדים והם יודעים גם לנצל את זה ...אני חשה נקיפות מצפון אך לא יכולה להתגבר ולא לעצור את בעלי או להעיר או להתערב הילדים שלי 5 בגילאי 2-9 מה לעשות. מה לאמר להם כשהם באים אלי ואני חושבת שהם צודקים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונפליקס ביחס לילדים - תגובה
סמדר ריינר10/10/2013שלום לך,
האם את יכולה לתת דוגמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונפליקט-דוגמא
גודי10/10/2013תודה על התיחסותך...דוגמא שעולה כרגע בדעתי הילד קוראת ספר במיטה בעלי עובר ומחליט באותו רגע לכבות את האור הילדה מתעצבנת שהיא באמצע העמוד או הדף ומתחילה לצעוק ולבכות אני חושבת שצריך להודיע לילדים שבעוד חמש דקות מכבים את האור ומרגיז אותי שהוא חסר רגישות לילדים גם מבוגר לא אוהב שמנחיתים עליו פתאום משהו... אני מעירה לו על הצורה שהוא פועל הילדה יכולה אחר כך לקום 0כשהוא לא בשטח) ולבכות לי אבא כיבה לי את האור אפילו לא ראיתי באיזה עמוד אני...אני באמצע המתח וכו ואני חושבת שהיא צודקת....ויש עוד המון דוגמאות כנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונפליקט-דוגמא - תגובה
סמדר ריינר10/10/2013שלום לך,
במצב כזה את יכולה להגיד לילדה שאת מבינה שקשה ולנחם ואתה בלי לנקוט עמדה אם היא צודקת או לא. בלי קשר לזה, נראה לי שלא ניתן ללגבות התנהגות שנאחנו חושבים שגובלת בלאימות וחוסר כבוד כלפי הילדים, ואת העניין הזה חשוב שתסדירי מול בעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גודי10/10/2013עזרת לי מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור.
סמדר ריינר11/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)