קונפליקס ביחס לילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קונפליקס ביחס לילדים
    גודי
    08/10/2013

יש הרבה דברים בהתנהלות של בעלי עם הילדים שאני לא מסכימה איתם וזה טבעי הבעיה היא שקשה לי מאוד לא להראות את זה והילדים חשים זאת אפילו כשאני לא אומרת כלום הרבה פעמים הם באים אלי "להלשין" על אבא ואני אומרת להם תגידו את זה לאבא למה אתם באים אלי...אני מרגישה שאני עושה נזק לילדים והם יודעים גם לנצל את זה ...אני חשה נקיפות מצפון אך לא יכולה להתגבר ולא לעצור את בעלי או להעיר או להתערב הילדים שלי 5 בגילאי 2-9 מה לעשות. מה לאמר להם כשהם באים אלי ואני חושבת שהם צודקים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונפליקס ביחס לילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונפליקס ביחס לילדים - תגובה

סמדר ריינר
    10/10/2013

שלום לך,
    האם את יכולה לתת דוגמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונפליקט-דוגמא

גודי
    10/10/2013

תודה על התיחסותך...דוגמא שעולה כרגע בדעתי הילד קוראת ספר במיטה בעלי עובר ומחליט באותו רגע לכבות את האור הילדה מתעצבנת שהיא באמצע העמוד או הדף ומתחילה לצעוק ולבכות אני חושבת שצריך להודיע לילדים שבעוד חמש דקות מכבים את האור ומרגיז אותי שהוא חסר רגישות לילדים גם מבוגר לא אוהב שמנחיתים עליו פתאום משהו... אני מעירה לו על הצורה שהוא פועל הילדה יכולה אחר כך לקום 0כשהוא לא בשטח) ולבכות לי אבא כיבה לי את האור אפילו לא ראיתי באיזה עמוד אני...אני באמצע המתח וכו ואני חושבת שהיא צודקת....ויש עוד המון דוגמאות כנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונפליקט-דוגמא - תגובה

סמדר ריינר
    10/10/2013

שלום לך,
    במצב כזה את יכולה להגיד לילדה שאת מבינה שקשה ולנחם ואתה בלי לנקוט עמדה אם היא צודקת או לא. בלי קשר לזה, נראה לי שלא ניתן ללגבות התנהגות שנאחנו חושבים שגובלת בלאימות וחוסר כבוד כלפי הילדים, ואת העניין הזה חשוב שתסדירי מול בעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גודי
    10/10/2013

עזרת לי מאוד תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    11/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו