ילד מופנם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מופנם
    איה
    08/10/2013

בני בן 6.5, בכיתה א', ילד חכם, יצירתי, מוכשר בהרבה תחומים אומנותיים, שמח, מצחיק, בעל הרבה חברים, אלא שהקושי העיקרי שאני רואה שיש לו שהוא מאוד פגיע ןשאם למשל מישהו פגע בו ,אז באותו רגע הוא מאוד נעלב עד כדי בכי , אך הוא לא בא לספר למישהו או לבעל סמכות שבמקום וגם כששואלים אותו הוא ממשיך לבכות ולא מספר. תחושת הפגיעה שהוא מרגיש מאוד עמוקה עד כדי שלא יכול לדבר. דבר דומה קורה גם כשהוא איתנו, ההורים, הוא עמד עם אביו בתור לאנשהו ואז בעלי לא שם לב וילד שעמד בתור דחף את הבן שלי ואז הוא בכה בכי של נעלב, הוא לא בוכה בקול רם וכשבעלי ואני שאלנו אותו מה קרה , המשיך לבכות ולא סיפר. אחרי כמה דקות נרגע וחזר לעמוד בתור.אני מאוד דואגת מאחר שגם אני הייתי ילדה כזאת ואפילו בעצם עד היום אני כך- בוכה לעצמי כשקשה לי ולא משתפת אף אחד.לכן כואב לי כשאני רואה אותו כך, כי חוץ מזה הוא ילד מתנה, ילד מדהים וזה קושי שמעיב עליו.אודה לעצתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מופנם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מופנם - תגובה

סמדר ריינר
    10/10/2013

שלום איה,
    את בעצמך מציינת שאחרי כמה דקות הוא נרגע וחזר לעמוד בתור. את מציינת שהו אמקובל חברתית והדבר לא גורם לו בעצם שום נזק ממשי. הייתי מציעה לך להניח לזה, אם לא תעשי מזה עניין סביר להניח שהוא יתגבר על זה לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו