טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 6 בשם הראל , הראל ילד עם בעיות קשב וריכוז ADHD בבית ספר כיתה א' לאחר מכן נמצא בצהרון להראל אין העיות התנהגותיות קיצוניות ילד חביב לא אלים , אך יש לו בעייה שמרוב שמעירים לו הוא די אל תעשה כך ,מספיק להציק לאח שלך וכו' וזה בתדירות גבוהה פיתח תחונה שהוא לא רוצה להקשיב לדוגמא: אני באה לקחת אותו להצהרון והמדריכה באה להגיד לי שהוא לא התנהג יפה ומפרטת לי מה קרה הוא מייד מתחבא מאחוריי ומתחיל להגיד די די די בצעקות ומתחיל לבכות לאוטם אוזניים. מה אני צריכה לעשות כהורה להפסיק אותה כאשר היא מספרת לי או שבעצם הילד צריך להקשיב בכל מקרה למרות שהוא בוכה ומתעצבן ? ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לימור, ההקשבה לכל התלונות שיש כלפיו באמת לא עוזרת. אפשר לבקש מצוות המועדונית לערוך לו תכנית של חיזויקם חיוביים. בתכנית כזו, עיקר ההתמקדות היא במה הוא הצליח לעשות ולא היכן שלא. יכול להיות שזה יעזור לו להשתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד